Daca in articolul precedent am stabilit cum alegem cei mai potriviti pantofi la comanda pentru mirese, acum este momentul sa schimbam perspectiva si sa gandim situatia din punctul de vedere al invitatului la nunta. Daca deja ai gasit rochia perfecta, a venit momentul sa te decizi ce incaltaminte vei purta. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta cu siguranta sa iei cea mai buna decizie.

In primul rand, este bine sa stii inca de la inceput daca vei merge direct la restaurant sau vei participa si la activitatile de dimineata, precum ceremonia religioasa. In acest caz, iti recomandam sa te inarmezi cu doua perechi de pantofi la comanda. Pentru zi, iti poti permite sa porti incaltaminte cu tocul mai inalt, precum o pereche de pantofi stiletto, pentru ca nu va trebui sa faci un efort fizic foarte mare. Mai mult, pentru un plus de confort poti folosi branturi din silicon; acestea nu vor mai lasa picioarele sa alunece in pantofi si vor mai ,,taia” putin din inaltimea tocului.

pantofi la comanda

Pentru seara, opteaza pentru o pereche de pantofi la comanda in care sa te simti cat mai comod. Mai ales daca esti genul de persoana care incinge ringul de dans la orice petrecere, trebuie sa te asiguri ca nu va sta niciun impediment intre tine si seara perfecta. De exemplu, poti sa iti cumperi pantofi din piele cu tocul de 10 cm, dar care sa fie foarte gros. Daca rochia nu iti permite decat tocuri stiletto, opteaza pentru tocuri de 6 cm sau chiar mai mici. Anul acesta se poarta pantofii kitten heels, asa ca nu va trebui sa iti faci griji – vei arata senzational in orice scenariu.

In functie de sezon, locatie sau tematica nuntii, exista atat de multe variante pe care le poti lua in considerare. Esential este sa ai o tinuta confortabila, pentru ca doar astfel vei putea sa te simti bine intreaga noapte. Desigur, daca vorbim despre o nunta formala, este cazul sa te imbraci cat mai glam. Probabil va fi o nunta de socializare, la care nu se va dansa foarte mult, asa ca poti sa exagerezi si sa porti pantofi la comanda cat mai extravaganti. Totusi, nu exagera prea mult – asigura-te ca poti sa mergi normal si ca nu faci o grimasa amuzanta la fiecare pas.

pantofi la comanda

In cazul nuntilor casual sau semi-formale, precum o nunta cu tematica cocktail, trebuie sa stabilesti inca de la inceput un aspect foarte important: in acest caz, casual nu se refera la tinutele confortabile pe care le porti in fiecare zi. Casual inseamna smart, dar nu foarte smart. Daca nu stii cum sa abordezi o astfel de tematica, iata un sfat bun: cateodata este mai bine sa fii overdressed decat sa nu iti placa ce porti si sa te simti stinghera intreaga noapte. Pentru extra confort, la o asemenea nunta poti purta pantofi la comanda cu talpa joasa sau chiar balerini. Nuntile nu mai sunt ceea ce erau in anii 2000 – conceptul de incaltaminte eleganta s-a schimbat odata cu timpul, asa ca poti sa arati incredibil de sexy chiar si cu o pereche de pantofi inspirati din estetica masculina.