Livrarea produselor

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 
Termenul de executie standard al produselor, tinand cont ca sunt realizate pe comanda, este cuprins intre 10 si 15 zile lucratoare. Acest termen poate varia si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii.Toate comenzile vor fi confirmate prin e-mail sau telefon, inainte de a se expedia produsele.  
 
Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, prin intermediul Fan Courier sau Urgent Cargus.
Toate comenzile cu valoare mai mare de 450 de lei beneficiaza de transport gratuit.
Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.
Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale.Termenul de livrare începe odată cu primirea telefonului de confirmare a comenzii. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.  
 

Costurile de livrare:

1. GRATUIT pentru doua produse comandate in cadrul magazinului nostru online

2. 15 RON Bucuresti (indiferent de numarul de produse)

3. 19 RON in tara 


 
Atenţie: 
Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile pecuniare sau de altă natură faţă de Ana Shoes Factory SRL. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale.