Produsele Ana Fashion sunt realizate pe comanda la cererea clientului. 

Nefiind un produs prefabricat, de serie sau care sa afla pe stoc, produsul realizat la comanda este executat la cerinta expres a ta, chiar si in cazul in care este identic cu imaginea de prezentare a acestuia. Se supun cu precădere acestei situații comenzile unde se modifica (înălțime toc, lățime pantof, culoare piele) iar acestea nu se pot returna.

Produsele realizate la comanda la cererea clientului NU SE POT RETURNA.


Conform Ordonantei de urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului Art.16 Exceptări de la dreptul de retragere – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15  în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:…c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar…”.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. si se transmit in scris pe mail sau in comanda efectuata. 

In cazul unei exceptii, in care sesizezi un defect de fabricatie (pata, zgarietura, ruptura, dezlipire, etc.), acesta va fi inlocuit cu unul similar conform standardelor de calitate. Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea coletului. 

Defectele de fabricatie se refera produsele primite cu defecte (toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs descusut).

Defectele de fabricatie nu se refera la particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati, tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre.

Pieile sunt tratate cu tanin vegetal iar acesta poate migra si poate colora usor pielea cu care vine in contact, acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica. Pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dvs.), si deci exista riscul migrarii culorii, pieile care au fost ceruite si lustruite manual, in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural, escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

Ana Shoes Factory SRL face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezente pe site, totusi culoare poate sa difere cu un ton datorita luminii sau a dispozitivului pe care este redata poza. Culorile prezentate sunt disponibile in limita stocului existent. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui produs confectionat din piele naturala.

Forma tocului poate avea o influenta usoara asupra ‘imaginii’ modelului ales. Inaltimea tocului se refera la inaltimea pentru marimea 37, dimensiunile cresc sau scad cu cativa milimetrii in functie de marime

Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat.

Daca produsul achizitionat din stoc nu te multumeste il poti returna in 14 zile de la momentul livrarii efective a acestuia, respectiv primirea produsului de catre tine. Iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 14 zile de la livrare prin completarea formularului de retur. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv; Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de 14 zile calendaristice conform OUG 34/2014; 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele: 

- produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

- contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client )

- produsele returnate trebuie sa fie noi, in aceeasi stare in care au fost primite si fara urme de folosinta;

- returul produselor se va face prin intermediul unei companii de curierat rapid;

Ana Shoes Factory SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). 

Produsele vor fi returnate la Ana Fashion prin ANA SHOES FACTORY SRL adresa: Strada Biruintei Nr 20, Ap 6, Etj 2, Bucuresti, Sector 1 prin intermediul unei firme de curierat. 

 

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).


Daca doriti sa returnati un produs, va rugam completati formularul de mai jos.

  • Selectare Data

* Campuri obligatorii