Nu aveti nici un produs in cos.

Subtotal: LEI 0

Cum cumpar ?

Pentru a cumpara efectuati urmatorii pasi:

Alegeti produsele
Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Cosul de produse
Va ofera posibilitatea de a vedea produsele comandate, pretul fiecaruia si totalul de plata. Inainte de a finaliza comanda, trebuie sa alegeti marimea si culoarea modelului. Daca doriti sa cumparati si alte produse folositi butonul "Continuati cumparaturile".

Ce se intampla daca am probleme cu produsele primite?

 In cazul in care produsele comandate nu va satisfac, le puteti returna in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Intentia returnarii unui produs, precum si motivatia acestei intentii trebuie anuntate prin e-mail. Returnarea efectiva a produsului se poate face prin curierat rapid.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

  • - contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client );
  • - in cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita o pereche in schimbul celei initiale;
  • - ANA SHOES FACTORY SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice.

 

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport ( daca exista ). Produsele pot fi returnate prin curierat rapid la adresa: Bucuresti, Sector 1, Str Biruintei Nr 20, Etj 2, Ap 6, Camera 2 - ANA SHOES FACTORY SRL.

 

  Pentru orice informatii referitoare la preturi, modalitatea de livrare, modelele prezentate sau orice altceva nu ezitati sa ne contactati.

Articole Blog