pantofi la comanda mireasa

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei. Totul este gandit in cel mai mic detaliu si investesti multa implicare si resurse pentru a-ti indeplini visurile. Prin urmare, este evident sa iti doresti ca planurile tale sa iasa exact asa cum ti-ai dorit. Cert este ca pantofii pe care ii porti joaca un rol esential in toata aceasta ecuatie. Incaltamintea perfecta trebuie sa fie comoda, sa arate bine, sa se potriveasca cu rochia si sa te reprezinte. Pare imposibil sa o gasesti, insa nu si cand vorbim despre pantofi pentru mirese realizati la comanda. Daca inca nu stii cum trebuie sa alegi incaltamintea ideala, nu iti face probleme – suntem aici sa te ajutam sa faci cea mai buna achizitie! Iata cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi pantofii la comanda pentru nunta:

Daca pantofii se vad de sub rochie

Daca rochia permite ca incaltamintea sa fie vazuta, atunci trebuie sa gasesti pantofi la comanda care sa se integreze perfect in peisaj. Primul pas este sa determini care este stilul rochiei de mireasa, dupa care poti sa te decizi si ce vei purta in picioare. De exemplu, daca rochia este pana la jumatatea gambelor, alege pantofi la comanda de mireasa cu varful ascutit sau, dimpotriva, cu varful decupat.

Daca vrei ca pantofii sa fie tot albi, este foarte posibil sa nu gasesti o nuanta care sa se potriveasca perfect cu albul rochiei. In acest caz, incearca sa pastrezi aceeasi linie cromatica; daca albul rochiei are subtonuri reci, atunci si pantofii trebuie sa urmeze aceeasi linie. In ultima perioada, din ce in ce mai multe mirese opteaza pentru pantofi la comanda in culori care sa ,,sparga” albul rochiei. In timp ce unele persoane prefera nuantele pudrate, altele se orienteaza catre rosu, albastru sau negru.

pantofi la comanda mireasa

Daca pantofii nu se vad de sub rochie

Daca nimeni nu iti poate vedea picioarele, inseamna ca nu va mai trebui sa te preocupe foarte tare modelul, nuanta sau pielea din care sunt realizati pantofii. Cu alte cuvinte, poti sa optezi pentru pantofi la comanda comozi si practici. In acest caz, orienteaza-te catre culori care nu ies foarte tare in evidenta. La un moment dat va trebui sa te asezi, ceea ce inseamna ca se va vedea ce ai in picioare. Culorile precum nude, ivory, alb sau chiar si pastelurile sunt o varianta sigura.

Desigur, daca nu esti o fana a dansului, poti sa porti absolut orice iti doresti, de la clasicii pantofi stiletto, pana la pantofi la comanda cu tocul gros sau chiar platforma.

Vechea dezbatere: pantofi cu toc versus pantofi cu talpa joasa

Acest aspect tine in totalitate de tine si de anumiti factori. In primul rand, cat de confortabil te simti purtand tocuri? Ai o nunta formala sau urmeaza sa petreci intr-un loc deosebit, pe plaja sau pe iarba? Vrei sa pari mai inalta sau, dimpotriva, nu vrei sa adaugi nici un centimetru in plus? Alegerea iti apartine, esential este sa te simti confortabil si sa te bucuri din plin de aceasta zi minunata. Pana la urma, cel mai important este sa te simti frumoasa din cap pana in picioare in cea mai frumoasa zi din viata ta.