Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pe pagina

5 tipuri de sandale pe care trebuie să le ai în garderobă

miercuri, 4 mai 2022 19:01:32 Europe/Budapest

Și care altul să fie unul dintre ingredientele fericirii din punct de vedere vestimentar pentru sezonul care se anunță călduros, dacă nu picioarele goale și încălțămintea comodă? Sandalele sunt un must-have încă din perioada egiptenilor și a grecilor antici. Aceste tipuri de încălțări ușoare s-au dovedit a fi unisex datorită versatilității materialului și utilizării lor. Sigur că în epoca modernă, încălțămintea a căpătat alte valențe în paralel cu istoria modei, schimbările sociale, politice, economice și religioase. 

Read More
Posted in Ana Fashion By Fashion Ana

Ghidul mireselor: Cum să alegi perechea perfectă de pantofi

miercuri, 20 aprilie 2022 20:03:16 Europe/Budapest

Cele mai frumoase momente din viețile noastre merită celebrate în rochii sofisticate, tocuri și bijuterii strălucitoare. Multe femei optează pentru o rochie lungă de mireasă și aparent pantofii par un element superficial, deloc semnificativ. Însă, trebuie să spargem gheața cu acest stereotip și să spunem că nu este așa. Mai ales că în momentul în care realizezi acest aspect, o să te pună pe gânduri și îți vei da seama cât de greu o să fie până când achiziționezi perechea ideală de pantofi.

sandale-la-comanda

Read More
Posted in Ana Fashion By Fashion Ana

7 motive să alegi pantofi din piele naturală

luni, 4 aprilie 2022 20:59:26 Europe/Budapest

Știm că sexul feminin este atras de cromatică, formă și design, însă aceste caracteristici nu asigură confortul și sănătatea piciorului pe care trebuie să o aibă în mod cert, încălțămintea. Încălțămintea din piele poate pune accent atât pe aspect, cât și pe garanția calității. Moda italiană a știut întotdeauna să evidențieze cele mai frumoase, artistice și calitative produse care s-au răspândit pe piața europeană. Read More
Posted in Ana Fashion By Fashion Ana

5 tipuri de încălțăminte pentru primăvară

duminică, 27 martie 2022 12:30:42 Europe/Budapest

Am scăpat de grijile noroioase și îmbrăcămintea aglomerată pe care iarna ne-a forțat să o păstrăm. Primăvara își spune cuvântul! E timpul să aruncă o privire pe tendințele de pantofi de primăvară pentru 2022.

Read More
Posted in Ana Fashion By Fashion Ana

Tocuri, energii feminine și primăvara la înălțime

miercuri, 2 martie 2022 16:30:52 Europe/Budapest

Odată cu venirea primăverii, energia feminină emană creativitate, împrăștie bucurie și declanșează frumusețea amețitoare, consolidată, de altfel, de la origini. Conexiunea la starea de spirit interioară este un sentiment intens când vine vorba de răspândire a laturii grațioase.

Read More
Posted in Ana Fashion By Fashion Ana
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pe pagina