Despre AnaFashion

 

 

1. Termeni si conditii

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Ana Shoes Factory SRL prin intermediul magazinului virtual www.anafashion.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al Ana Shoes Factory SRL . Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

 

2. Comanda online - Comenzile care nu sunt confirmate telefonic, nu vor fi luate in considerare. 

 

2.1 Prin finalizarea comenzii Clientul confirma ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa. 

2.2 Prin finalizarea comenzii Clientul accepta ca Ana Shoes Factory SRL poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Ana Shoes Factory SRL, in functie de scop/situatie: 

2.3 Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.  

2.4  Clientul /Utilizatorul poate efectua comenzi telefonice asistat la telefon de un reprezentant Ana Shoes Factory SRL. Termenii si conditiile  mentionate in acest DOCUMENT se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice.

 

3FACTURARE– plati si livrare 

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

Termenul de executie standard al produselor, tinand cont ca sunt realizate pe comanda si pentru ca ne dorim sa ajunga impecabil la tine produsul, este cuprins intre 10 - 15 zile lucratoare. Acest termen poate varia si va fi comunicat in momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

 

Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator, prin intermediul Fan Courier sau GLS.

Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor pe teritoriul Romaniei.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale.Termenul de livrare începe odată cu primirea telefonului de confirmare a comenzii. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat.  

 

Costurile de livrare:

1. 15 RON Bucuresti 

2. 19 RON in tara 

 

 

Atenţie:
Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu şi-au îndeplinit obligaţiile financiare sau de altă natură faţă de Ana Shoes Factory SRL. De asemenea, contractul va fi interpretat şi executat cu bună credinţă. Orice abuz va conduce la întreruperea oricăror relaţii contractuale. 

 

 

 

4. Produsele realizate la comanda 

 

Va rugam sa aveti in vedere ca toate produsele Ana Fashion sunt realizate pe comanda doar din piele naturala integral (interior si exterior), acestea nu se afla pe stoc.

Aveti posibilitatea de a alege orice nuanta/orice tip de piele sau combinatie de culori, produsele se realizeaza dupa dimensiunile oferite ( lungime talpa, circumferinta talpa/gamba/glezna ).

Anumite detalii precum culoarea produsului (interior/exterior), cusătura, nu pot fi intotdeauna 100% identice cu imaginile prezentate in site întrucât sunt produse confecționate hand made, inconvenient care nu poate fi imputat societății noastre; Nu suntem responsabili pentru posibilele diferențe de culoare între cea afișată pe monitorul calculatorului  dumneavoastră și cea a produsului; 

Pentru initierea comenzii, se va achita un avans de 40% din totalul de plata, restul fiind platit la livrare. In cazul in care produsul nu este ridicat de la curier, acest avans nu se returneaza!

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate:

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta sicontractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Pantofii realizati la comanda dupa specificatiile tale nu se pot returna.
Alegerile tale se refera la:-dimensiunile si ajustarile personalizate,
-culoarea aleasa,
-tipul de piele ales,
-modificarea modelului initial,
-modificarea inaltimii tocului,
-modificarea grosimii tocului.

Datorita faptului ca produsul este realizat conform specificatiilor clientului acesta va fi pe deplin responsabil de aspectul produsului final. 

5. Returnarea produselor

 

Produsele Ana Fashion sunt realizate pe comanda la cererea clientului. 

Nefiind un produs prefabricat, de serie sau care sa afla pe stoc, produsul realizat la comanda este executat la cerinta expres a ta, chiar si in cazul in care este identic cu imaginea de prezentare a acestuia. Se supun cu precădere acestei situații comenzile unde se modifica (înălțime toc, lățime pantof, culoare piele) iar acestea nu se pot returna.

Produsele realizate la comanda la cererea clientului NU SE POT RETURNA.

Conform Ordonantei de urgenta 34/2014 Privind drepturile consumatorului Art.16 Exceptări de la dreptul de retragere – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15  în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele:…c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar…”.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. si se transmit in scris pe mail sau in comanda efectuata. 

In cazul unei exceptii, in care sesizezi un defect de fabricatie (pata, zgarietura, ruptura, dezlipire, etc.), acesta va fi inlocuit cu unul similar conform standardelor de calitate. Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea coletului. 

Defectele de fabricatie se refera produsele primite cu defecte (toc rupt / dezlipit, talpa rupta / dezlipita, piele rupta / taiata / crapata / patata, produs descusut).

Defectele de fabricatie nu se refera la particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati, tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele noastre.

Pieile sunt tratate cu tanin vegetal iar acesta poate migra si poate colora usor pielea cu care vine in contact, acest lucru se intampla la primele purtari, pana produsul dobandeste o patina unica. Pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dvs.), si deci exista riscul migrarii culorii, pieile care au fost ceruite si lustruite manual, in acest caz pielea continua sa se “uzeze” in mod natural, escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

Ana Shoes Factory SRL face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezente pe site, totusi culoare poate sa difere cu un ton datorita luminii sau a dispozitivului pe care este redata poza. Culorile prezentate sunt disponibile in limita stocului existent. Micile imperfectiuni sau usoarele variatii de culoare sunt calitati ale unui produs confectionat din piele naturala.

Forma tocului poate avea o influenta usoara asupra ‘imaginii’ modelului ales. Inaltimea tocului se refera la inaltimea pentru marimea 37, dimensiunile cresc sau scad cu cativa milimetrii in functie de marime

Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul. Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat.

Daca produsul achizitionat din stoc nu te multumeste il poti returna in 14 zile de la momentul livrarii efective a acestuia, respectiv primirea produsului de catre tine. Iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 14 zile de la livrare prin completarea formularului de retur. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv; Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de 14 zile calendaristice conform OUG 34/2014; 

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele: 

- produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

- contravaloarea transportului va fi suportata de cumparator ( client )

- produsele returnate trebuie sa fie noi, in aceeasi stare in care au fost primite si fara urme de folosinta;

- returul produselor se va face prin intermediul unei companii de curierat rapid;

Ana Shoes Factory SRL se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista). 

Produsele vor fi returnate la Ana Fashion prin ANA SHOES FACTORY SRL adresa: Strada Biruintei Nr 20, Ap 6, Etj 2, Bucuresti, Sector 1 prin intermediul unei firme de curierat. 

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

 

 

6. Garantia produselor

 

Prezentul talon constituie garanția şi atestă calitatea produselor comercializate de societatea noastră în conformitate cu prevederile art. 17 din O.G. nr. 21/1992 şi potrivit dispozitiilor O.U.G. nr. 140/2021.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului. 

Produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, rupturi, produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele /pliantele de intretinere) nu vor beneficia de garantie. 

Produsele deteriorate pe perioada garantiei vor fi returnate la Ana Fashion prin ANA SHOES FACTORY SRL adresa Strada Biruintei Nr 20, Bl1, Sc1, Ap6, Etj 2, Bucuresti, Sector 1. Remedierea produsului va avea loc în termen de 15 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat asupra defectului! 

 

Nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanţiei: 

 

- particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare - acestea sunt caracteristici ale unui produs realizat din piele naturala.

- pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor piciorul. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patina unică şi nu este considerat defect.

- micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.             

ATENTIE: Produsele cu imprimeuri pot prezenta asimetrii in functie de imprimeul folosit.

Acesta nu este considerat un defect.

7. Recomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate de ANA FASHION: 

 

1. Se interzice cu desavarsire spalarea produselor in masina de spalat!

2. ANA FASHION nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

3. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe. Nu se folosesc inalbitori.

4. Produsele umede se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

5. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.

7. In cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, ANA FASHION nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica.

9. Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solventi duri.

10. Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele, deoarece se va deforma.

11. Nu pulverizati parfum pe produse.

 

Curatarea incaltamintei:

Pantofii cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Articole din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

Incaltamintea din piele (la fel ca si cei facuti din piele sintetica sau textila) nu sunt 100% rezistenti la umezeala – impregnarea potrivita poate creste rezistenta la apa. Singurul tip de pantofi care sunt rezistenti la apa sunt fabricati integral din cauciuc sau plastic.

 

 

8.  Confidentialitatea datelor personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.anafashion.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Pe site-ul www.anafashion.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul www.anafashion.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Vanzatorul garanteaza confidentialitatea acestor informatii. 

 

Pentru orice informatii referitoare la preturi, modalitatea de livrare, modelele prezentate sau orice altceva nu ezitati sa ne contactati pe e-mail la office@anafashion.ro sau tel: 0736258311. 

 

Echipa Ana Fashion