TRANSPORT GRATUIT
La comanda de 2 produse
PRODUSE DIN PIELE NATURALA
Lucrate manual in Romania
Comenzi telefonice: 0736 258 311 / 0749 897 339
0 produs(e)

Nu ai niciun produs in cos.

Despre AnaFashion

1. Definitii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre ANA SHOES FACTORY SRL prin intermediul magazinului virtual www.anafashion.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres al ANA SHOES FACTORY SRL. Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul) Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

3. FACTURARE– plati si livrare

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrare - vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Transport – Ambalare- Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile in momentul predarii acestora catre vanzatorul de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor pe teritoriul Romaniei..

4. GARANTIILE SI DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Garantia comerciala a produselor Ana Fashion este de 30 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor achizitionate.
Fiecare produs comercializat de Ana Fashion beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003 si conform prevederilor art. 7.7.1. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.
Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de uzura fizica sau deteriorare. Produsele de incaltaminte trebuie probate pe o suprafata neteda care nu lasa urme de uzura pe talpa.

Produsele deteriorate pe perioada garantiei vor fi returnate la Ana Fashion prin ANA SHOES FACTORY SRL adresa Strada Biruintei Nr 20, Bl1, Sc1, Ap6, Etj 2, Bucuresti, Sector 1. Remedierea produsului va avea loc în termen de 15 zile calendaristice de la data la care ne-ați informat asupra defectului! Ana Fashion nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, in urmatoarele cazuri:

- stocul initial pus la dispozitie s-a epuizat sau se constata ca produsul comandat prezinta un defect, motiv pentru care vanzatorul va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda si se obliga sa anunte cumparatorul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta.

- In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, AnaFashion isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei ANA FASHION la adresa office@anafashion.ro, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul cu eventualele accesorii.

Modalitati de asigurare a garantiei:

• reparare produsului

• inlocuirea produsului

• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.

 

Recomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate de ANA FASHION:

1. Se interzice cu desavarsire spalarea produselor in masina de spalat!

2. ANA FASHION nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.

3. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe. Nu se folosesc inalbitori.

4. Produsele umede se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

5. Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla etc.

7. In cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa imbracata in piele si cusaturi aplicate pe talpa, ANA FASHION nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu lasati gentile la soare sau la lumina. Culoarea se poate modifica.

9. Nu folositi in procesul de curatare a gentilor acetona sau alti solventi duri.

10. Nu purtati lucruri grele intr-o geanta de piele, deoarece se va deforma.

11. Nu pulverizati parfum pe produse,

Curatarea incaltamintei:

Pantofii cu fata din piele naturala cu suprafata lucioasa, se ingrijesc prin aplicarea unui strat de crema de pantofi la culoare sau neutra, cu ajutorul unei carpe moi, dupa ce in prealabil au fost indepartate resturile de praf sau murdarie cu o carpa umeda. Petele de grasime sau impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata in solutie apoasa de detergent.

Pantofii cu fete din piele naturala - antilopa, suede sau nabuc - se ingrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folositi apa deoarece fata materialului s-ar putea pata. Petele de ulei sau grasime se indeparteaza folosind o solutie contra petelor, speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc.

In ambele situatii este contraindicata folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorari ale fetelor pantofului.

Articole din alte materiale si materiale textile se vor curata cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisa folosirea detergentilor lichizi, deoarece acestia contin solventi care ataca materialul de baza al pantofilor in cauza. Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat.

Incaltamintea din piele (la fel ca si cei facuti din piele sintetica sau textila) nu sunt 100% rezistenti la umezeala – impregnarea potrivita poate creste rezistenta la apa. Singurul tip de pantofi care sunt rezistenti la apa sunt fabricati integral din cauciuc sau plastic.

5. DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului www.anafashion.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site. Pe site-ul www.anafashion.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Vanzatorul www.anafashion.ro nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

6. SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Vanzatorul garanteaza confidentialitatea acestor informatii.

7. RETURNAREA PRODUSELOR

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele Ana Fashion sunt realizate pe comanda doar din piele naturala integral (interior si exterior), nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, textura piele ( piele normal,intoarsa sau lacuita) platou, toc, funda, barete peste glezna sau peste picior,altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Ana Fashion garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.

Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din tara sau Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor Ana Fashion este naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Ana Fashion, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre Ana Fashion.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar.Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Defecte fabricatie

Te asiguram ca toate produsele Ana Fashion sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.

13.3. Clientul este obligat sa notifice Anafashion.ro , intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin email la adresa (office@anafashion.ro) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
13.5. Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile calendaristice de la receptia produselor este considerata expirata.
13.6. In cazul returnarii produsului, acesta trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.Produsele care prezinta defecte  precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna. 
NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru defecte de fabricatie.


Din valoarea sumei returnate se va retine costul transportului suportat de Anafashion.ro la expedierea coletului (este valabil pentru situatiile in care ati beneficiat de transport gratuit si returnati integral comanda sau mai mult de jumatate din valoarea acesteia). Valoarea retinuta se calculeaza in functie de tariful practicat de firma transportatoare si formatul expeditiei (plic sau colet).
13.8. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, sau cu un alt produs, acesta trebuie sa aibe o valoare egala sau mai mare, decat valoarea produsului returnat. 
13.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.
13.10. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs. 
13.11. Confirmarea de receptie retur se transmite in scris pe mail in termen de 48 de ore de la primirea si verificarea coletului.

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:


Pentru marimi necorespunzatoare:

In cazul in care este prima ta comanda pe Ana Fashion, te rugam sa te masori conform instructiunilor de pe site din categoria ‘’Ghid de marimi’’ https://www.anafashion.ro/ghid-de-marimi si sa ne comunici masuratorile pentru a va expedia numarul potrivit si sa evitam costurile pentru retur,  produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 6 zile de la receptia produsului.
Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 6 zile de la receptia produselor este considerata expirata.
Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).
Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.
NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

 Produsele realizate la comanda, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.

In cat timp primesc banii inapoi?
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data la care am fost informati de decizia de retur si primirea produsului/produselor retur.
Restituirea contravalorii produselor se face prin transfer bancar in contul specificat    ( informatii necesare: Nume titular cont, nume banca, cont IBAN)


Daca greseala s-a produs din vina dumneavoastra, ne asumam dreptul de a cere contravaloarea modificarilor ( cost 30 ron)

Daca greseala s-a produs din vina www.anafashion.ro, contravaloarea modificarilor va fi suportata de catre noi

- Pentru diferenta de culoare a pielii folosite: 

Daca s-a produs o greseala din partea www.anafashion.ro ne asumam inlocuirea produsului sau returnarea banilor. Greseala se refera la folosirea unei culori diferite fata de cererea clientului (de exemplu, daca s-a folosit negru in loc de alb). Nu sunt acceptate situatiile in care nuanta pielii este un factor subiectiv (de exemplu, crem-bej, ivoire-crem etc). Se iau in considerare doar situatiile de diferenta extrema.

Toate imaginile de pe websiteul www.anafashion.ro sunt cu titlu de prezentare si pot fi diferite de realitate. De asemenea, culorile produselor pot fi diferite in realitate din cauza monitorului sau a aparatului de fotografiat. Incercam sa prezentam produsele intr-o maniera care sa redea cat mai bine realitatea, insa nu garantam diferentele de culoare.

Multumim,

Echipa Ana Fashion

 

Loading...
Se incarca...