TRANSPORT GRATUIT
La comanda de 2 produse
PRODUSE DIN PIELE NATURALA
Lucrate manual in Romania
Comenzi telefonice: 0736 258 311 / 0749 897 339
0 produs(e)

Nu ai niciun produs in cos.

RETURNAREA PRODUSELOR


Va rugam sa aveti in vedere ca produsele Ana Fashion sunt realizate pe comanda doar din piele naturala integral (interior si exterior), nu se afla pe stoc, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, textura piele ( piele normala,intoarsa sau lacuita) platou, toc, funda, barete peste glezna sau peste picior,altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. Ana Fashion garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.

Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din tara sau Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare. Pielea utilizata in realizarea produselor Ana Fashion este naturala, iar tehnologia si etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."

Va rugam sa tineti cont de faptul ca specificatiile fac referire la: culoare, dimensiuni, tip de piele, adaugare/scoatere accesorii, toc, culoare talpa, etc. 
Produsele realizate la comanda 
, nu sunt produse de serie, se lucreaza manual si intra in executie la cererea expresa a clientului, fapt care atrage dupa sine imposibilitatea de a returna produsul.
Nu ne asumam responsabilitatea pentru informatiile transmise eronat de catre client cu privire la specificatiile produsului solicitat la comanda.

Avand in vedere insa ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele Ana Fashion, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar.Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam completati formularul de mai jos.

Dupa completarea formularului vei primi un email cu toate detaliile necesare returnarii produsului catre noi.

 

Formular de Retur

Loading...
Se incarca...