Despre AnaFashion

In zilele noastre, oamenii nu mai cumpara pantofii doar pentru a-si mentine picioarele calde si uscate. Ei ii cumpara pentru imaginea pe care pantofii respectivi le-o creeaza despre ei insisi de barbatie sau de feminitate, de vigoare, de originalitate, de rafinament, de putere de seductie, de autoritate. Cumpararea unei perechi de pantofi a devenit o traire emotionala. In prezent, firma noastra vinde emotii, nu pantofi." (Francis C.Rooney)

Se spune ca primul lucru pe care oamenii il observa atunci cand fac cunostinta cu o persoana sunt pantofii lor. Chiar daca este adevarat sau nu, nu ai cum sa negi ca perechea potrivita de pantofi poate sa-ti intregeasca look-ul sau poate sa ti-l distruga.Poate sa-ti defineasca personalitatea, sa iti perfectioneze aspectul. Poti sa ai pantofi nu noi, uzati, dar ingrijiti, ceea ce denota ca esti o persoana ingrijita, ce merita pantofi de calitate. Asadar, este timpul sa afli in ce categorie te incadrezi !

Anafashion.ro este un magazin online de incaltaminte de dama care vinde pantofi EXCLUSIV online, avand o oferta foarte variata de produse. 

Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini dorintele si nevoile clientilor, pe toate gusturile prin calitate superioara oferita la preturi minime si accesibile. Urmarim in permanenta satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de preturi si calitate a produselor si serviciilor cerute. Iti oferim o gama foarte variata de sandale de dama, botine, balerini, ghete, cizme si pantofi online, pe care le poti personaliza dupa gustul si placul tau. Modelele noastre de incaltaminte de dama din piele sunt grupate pe o categorie si dupa un stil, intr-un mod cat mai simplu si usor de perceput special pentru tine. In aces mod iti va fi foarte usor sa gasesti ceea ce doresti.

Ti-am pregatit un dictionar de incaltaminte de dama fashion in functie de modelul, tipul de calapod si tocul dorit.

Descopera caracteristicile si putin din povestea fiecarui tip de pantof!