Asta rămâne între noi, însă nu crezi că 14 Februarie ar putea fi scuza perfectă pentru achiziționarea unei perechi noi de pantofi?

De Ziua Îndrăgostiților, putem găsi o perioadă favorabilă reducerilor la încălțămintea mult dorită. Și dacă o sărbătorim sau nu, trebuie să recunoaștem că ne place puțină atenție. Atenție la pantofii mei, cât de comerciali ar fi ei. 


Doamnelor, domnișoarelor, știm că există două categorii, cine vrea flori sau cine vrea pantofi în loc de flori. Sau, de ce nu le-am merita pe ambele? Flori pentru miresme, pantofi pentru picioare sexy, cusuți cu dragoste, desigur. Nu uita! Deviza serii e să te simți bine, confortabil și seducătoare în perechea serii. Cucerești priviri, partenerul te soarbe din vârful pantofului până la ultima șuviță de păr sau pur și simplu, îți celebrezi iubirea de sine și îți faci cadou încă un accesoriu care contribuie la starea ta de bine. Indiferent cum îți vei petrece seara, am pregătit pentru tine o serie de idei pe care să le adaptezi în funcție de dorințele tale.

Exprimă-ți stilul în cizme

Nancy Sinatra avea o vorbă: These boots are made for walking. Dacă spiritul tău este liber, cameleonic și sălbatic poți să te joci curajos într-o pereche de cizme. Nu doar că nu vei da greș, ci vei face o investiție inteligentă, nu va trebui să te îngrijorezi că frigul va fi o problemă și nu în ultimul rând, aspectul estetic va completa ținuta într-o simetrie deosebită. Imaginează-ți doar: o pereche de cizme, fustă mini sau chiar midi, o maletă sau chiar o bluză mulată pe corp și accesorizarea e perfectă. Dacă vrei să ieși din tipare, alege o culoare mai aparte și asorteaz-o cu o rochie stridentă. Stilul cântă dragoste din cap, până în picioare.

cizme-la-comanda

Mărturisește-ți iubirea încălțată în stiletto

Sper că știi să bărbații sunt înnebuniți să își vadă partenera într-o pereche de pantofi stiletto cu toc înalt. Pe lângă faptul că îți face piciorul extrem de frumos, înalt și sexy, tu o să te simți ca o prințesă care defilează în mulțime. Armonizarea completă se face cu o siluetă ieșită în evidență printr-o rochie simplă, mulată și accesorizată cu bijuterii discrete. Imaginează-ți cu ce rochie găsești combinația aceasta impecabilă și alege pantofii potriviți. Pe tocuri, dragostea se șoptește mai aproape de buzele nesărutate ale partenerului tău. 

Irezistibilă în sandale

Cum altfel să pătrunzi în restaurantul favorit, dacă nu într-o pereche superbă de sandale? Fustă conică, rochie crăpată în lateral ce îți dezvăluie o parte din picioare sau chiar o pereche de pantaloni evazați. Dimensiunea și culoarea sandalei poate fi aleasă în funcție de preferințele tale. Lasă declarațiile de dragoste să curgă și bucură-te de o seară excepțională cu persoana iubită.

 

sandale-la-comanda

Iubește-te, cumpără-ți o geantă

Și ce dacă nu ai partener? Iubirea nu e doar despre a o oferi unei alte persoane, ci chiar pornește de la propria persoană. Meriți, muncești și te respecți. Cumpără o geantă, ieși în oraș, mergi în vacanță și bucură-te de accesorii. Autentică și stilată, destănuie-ți iubirea prin tiparul ales de tine. Cine a zis că terapia se face prin shopping, a avut dreptate. 

 

genti-la-comanda

În primul rând, iubește-te! Ai grijă de tine, de corpul tău, de gândurile tale și de călcâiele tale. Petrece timp prețios cu tine, ai răbdare cu tine și bucură-te de tot ceea ce ai și ce poți să ai. Păstrează două lucruri importante: spiritul tău și picioarele sus. Cadoul perfect se află sub ochii tău. E totul la un click distanță. Comanzi ce îți place, primești ce vrei. Exclusiv pe Ana Fashion.