Hello Ladies,

Va simtiti pregatite pentru marea reintoarcere la feminitate in acest sezon de vara? Va marturisesc ca am asteptat cu nerabdare sosirea primelor zile toride pentru a apela la un stil vestimentar ultra-feminin pe care am de gand sa vi-l dezvalui pentru a va ajuta sa dati un refresh binevenit garderobelor voastre vestimentare! Incep prin a va confesa ca orice prezenta feminina care se mentine la inaltime folosind o pereche de incaltaminte cu toc sau cu talpa inalta va fi in centrul atentiei oriunde va merge, bucurandu-se atat de aprecierea celor din jur, cat si de eleganta si rafinamentul pe care il va emana. Dupa lungi verficari in materie de fashion si tendinte, pot spune doar slava cerului ca platformele au revenit cu putere in voga acestei veri, intrucat putem atinge din nou performanta adoptarii unui stil vestimentar ultra-feminin extrem de comod!

Vara acesta renuntam la tocuri in favoarea platformelor!

Daca pana acum toate eram stresate de purtarea tocurilor, gandindu-ne la faptul ca ele ne pot afecta nivelul de confort, incepand de astazi ne putem simti distinse  intr-o pereche de platforme! Fiind cele mai versatile perechi de incaltaminte, platformele sunt cele mai adorate piese vestimentare, deoarece ne intampina cu un nivel de comoditate exclusivist fara a afecta eleganta si rafinamentul de care avem nevoie in fiecare zi. In plus, pentru mine, platformele reprezinta cea mai sigura sursa de stabilitate a piciorului, astfel incat le incalt fie ca merg la un eveniment cu conotatii elegante, fie atunci cand ies la o intalnire alaturi de prietenele mele!

sandaleModelul de platforme de care m-am indragostit poarta numele Dolly, ceea ce ma duce cu gandul la papusele din vitrinele magazinelor dupa care tanjeam cu multi ani in urma! Sandalele cu platforma Dolly m-au fascinat prin eleganta si gratia de care dispun, cat si prin comoditatea pe care o ofera pe toata durata zilei, astfel ca ele au ocupat locul principal din dulapiorul meu cu incaltaminte!

Ei bine, sunt sigura ca aceste informatii nu va multumesc, tocmai de aceea voi completa cele spuse cu ajutorul catorva recomandari in materie de tinute vestimentare in care rolul principal este detinut de impresionantele sandale Dolly! De obicei, aleg sa port sandalele cu platforma in cadrul tinutelor casual-office, astfel ca aleg de fiecare data sa le asortez unor rochite cu imprimeuri florale (moda anului 2015) sau sa optez pentru a le purta alaturi de o pereche de pantaloni evazati! De regula, nu este indicat sa purtati platformele alaturi de o pereche de pantaloni skinny, deoarece veti adopta o alura mult prea indrazneata pentru o zi la job sau pentru o iesire in oras pe timp de zi! De asemenea, un outfit chic cu un impact vizual senzational poate fi alcatuit si dintr-o fusta lunga si o camasa cat mai simpla, astfel incat sa existe o relatie armonioasa intre perechea de platforme si piesele vestimentare pe care le veti purta!

In acest sezon, sunt sigura de faptul ca veti acorda o mare atentie platformelor, astfel ca va recomand sa va completati dulapiorul cu cele mai comode sandale pe care le puteti gasi aici!

All yours,

Anafasion