Hello Ladies,

Vara aceasta nu trebuie sa ignoram puterea nuantelor, intrucat cromatica anotimpului cald ne ofera ocazia sa ne personalizam tinutele vestimentare cu un plus de culoare, moment in care vom demonstra tuturor ca suntem fashioniste non-conformiste, capabile de a imbratisa orice curent al modei! Daca am remarcat faptul ca nuantele puternice sunt un trend al verii lui 2015, atunci va ajut sa descoperiti ce ne este scris si recomandat sa purtam in materie de incaltaminte feminina. Sandalele cu snur pe picior reprezinta accesoriul glam al tinutelor vestimentare pe care le-am pregatit pentru sezonul cald, ele reprezintand combinatia perfecta dintre eleganta, femininate si stil! Astfel, daca am aflat despre revenirea puternica in tendinte a sandalelor cu snur, atunci este momentul sa aflam impreuna si modul in care acestea ne pot accesoriza tinutele vestimentare de zi cu zi!

Sandalele cu snur Cosmopolitan – perfecte pentru o tinuta office!

sandale cu snur anafashionDe regula, tinutele office au in compozitia lor cromatica nuante precum total black, intrucat acestea sunt sobre si emana seriozitatea persoanei care le poarta! Ei bine, pentru a da un plus de culoare tinutelor de birou, puteti opta pentru sandalele cu snur Cosmopolitan in nuante de albastru si auriu! Accentele  metalice ale snurului sunt perfecte pentru a pune in evidenta delicatetea si feminitatea oricarei femei, deoarece acesta are rolul de a subtia linia piciorului, redand o reintrepretare exclusivista tipului de sandale clasice cu care am fost obisnuite pana acum!

Vara aceasta este timpul sa renuntam la faimosul decoltte in favoarea unui alt accesoriu atragator care ne ajuta sa ne valorificam in fiecare zi potentialul feminin, acest accesoriu fiind chiar modelul de sandale cu snur Cosmopolitan (cel de care ma simt atrasa ori de cate ori optez pentru o atitudine fashionable definita prin cel mai inalt nivel al comoditatii la inaltimea de 10 cm)! Evident, acest model de sandale poate fi integrat si in cadrul tinutelor business sau elegante, insa acest aspect tine doar de stilul vestimentar al fiecaruia dintre noi!

Modelul de sandale cu snur pe care vi-l prezint astazi este realizat din piele naturala intoarsa, varful este decupat si rotunjit, iar tocul detine o inaltime de 10 cm. Snurul se poate prelungi pe lungimea piciorului, astfel ca veti putea crea un stylish atragator, in functie de propriile dorinte si nevoi! Daca v-ati decis ca este momentul sa purtati sandalele Cosmopolitan, stiu cat de mult difera preferintele voastre in materie de nuante si modele, tocmai de aceea va ofer posibilitatea sa achizitionati aceasta pereche catchy in orice nuanta si orice tip de piele preferata!

Incaltamintea accesorizata cu snur transforma instantaneu orice tinuta vestimentara clasica intr-una fabuloasa care nu va trece neobservata de privirile curioase ale celor din jurul vostru! Pentru a vedea alte detalii ale produsului despre care am vorbit, va invit cu drag sa dati click aici.

All yours,

AnaFashion.