Hello ladies,

Nu-i asa ca si voi va simtiti pline de feminitate, acum ca vara a sosit si putem sa facem cele mai inspirate alegeri vestimentare? Mie imi place sezonul cald pentru ca imi ofera mult mai multe posibilitati de a combina hainele mele preferate, astfel incat sa ma simt mereu bine in ceea ce port.

Anul acesta, sunt absolut incantata de reintoarcerea la moda a unor accesorii vestimentare dragi mie, fiindca sunt comode si ma scutesc de purtarea, pe timp de zi, a tocurilor inconfortabile. Doamnelor si domnisoarelor, faceti loc in garderoba dumneavoastra pentru sandalele cu talpa ortopedica, cele care va vor cuceri prin gradul mare de confort, precum si prin versatilitatea lor in purtare.

Alegerile mele in materie de sandale cu talpa ortopedica

Imi place ca atunci cand aleg un accesoriu vestimentar, sa fiu mereu atenta la calitatea produsului, precum si la designul lui, astfel incat acesta sa se potriveasca cu cat mai multe tinute pe timp de vara. Unul dintre modelele care m-a cucerit il gasiti aici si este confectionat din piele naturala, de mai multe culori, astfel incat sa imi fie foarte usor sa il port la mai multe piese vestimentare. In culori versatile, precum albastrul, rosu si crem, pot asorta sandalele cu platforma atat la blugi, cat si la rochii vaporoase, ale caror culori sa se incadreze in campul cromatic mai sus amintit.

Daca preferati alte culori, atunci puteti sa optati, la comanda, pentru niste sandale cu talpa ortopedica personalizate, care sa aiba nuantele pe care le doriti.

Uita de tocuri! Simte-te feminina in niste sandale comode!

Marele avantaj pe care il au sandalele cu talpa ortopedica este acela ca te scutesc de purtarea incomodelor tocuri. Daca sandale cu talpa ortopedicapana acum erai stresata de momentul in care vei pune pantofii cu toc cui in picioare, acum uita de aceasta grija si bucura-te de incaltaminte confortabila si care sa iti permita, in continuare, sa fii “la inaltime”. Purtand niste sandale cu platforma confortabile, confectionate din piele naturala, vei fi sigura ca piciorul va avea o mai buna stabilitate decat in cazul tocurilor si ca poti sa porti incaltamintea respectiva pe tot parcursul zilei.

Chiar si atunci cand ai mult de mers pe jos sau trebuie sa stai toata ziua la birou, sandalele cu talpa ortopedica te vor ajuta sa te simti confortabil si feminina, pe tot parcursul purtarii lor. Pana si designerii, atunci cand alcatuiesc tinutele de vara, aleg in locul tocurilor inalte, sandalele cu platforma, cele care au castigat mult in popularitate anul acesta.

Unde pot purta sandale cu talpa ortopedica?

De exemplu, daca tot pomeneam de modelul meu preferat de sandale cu talpa ortopedica, va voi oferi si cateva idei despre cum le puteti purta si in ce context. Fiindca au mai multe culori, aleg sa port aceste sandale la tinute office, mai lejere, dar mai ales atunci cand ies in oras si am mai mult timp de mers pe jos. De asemenea, eu mai port sandalele cu talpa ortopedica si la rochite sau la pantaloni subtiri, cu dunga si un sacou in nuante deschise.

Asadar, vara aceasta, puneti-va imaginatia la contributie si alegeti, in locul tocurilor inalte, niste sandale moderne, cu talpa ortopedica. Sper ca ti-am fost de ajutor si ca vei face numai alegeri inspirate in sezonul cald.

All yours,

AnaFashion