Daca sunteti mari iubitoare de moda, atunci sigur ati auzit de stilul boho-chic, cel care a transformat stilul vestimentar cu care ne obisnuisem, intr-o lume in care predomina hainele bohemian, cel care, de fapt, transpune in garderoba de zi cu zi haine asemanatoare cu ce purtau marii artisti. Extravagante si, totusi, atat de accesibile, tinutele tale boho trebuie asortate cu sandalele Simina Rainbow cu platforma, atat de comode si de practice, dar cu un design care va atrage toate privirile.

3 tinute boho pe care le obtii cu sandalele Simina rainbow

Mai mult decat un simplu stil vestimentar, boho inseamna si atitudine. De aceea, atunci cand alegi sa iti construiesti niste astfel de tinute, ai grija sa alegi haine care se potrivesc personalitatii tale. Sandalele Simina rainbow sunt accesoriul care nu sandale din piele siminatrebuie sa iti lipseasca atunci cand incepi sa iti croiesti stilul. Le poti asorta, foarte usor, la o pereche de blugi evazati, de altfel, baza de la care trebuie sa iti construiesti stilu boho. Pe langa acest model de pantaloni din blug, mai poti opta pentru rochii maxi, topuri si camasi colorate, din materiale subtiri si de calitate, cu imprimeuri fanteziste. Sandalele colorate, cu platforma, Simina rainbow, se vor potrivi de minune cu aceste piese vestimentare si vor fi accesoriul pe care intotdeauna il vei purta cu drag, bucurandu-te de acelasi confort, de fiecare data.

Iti plac alte culori? Comanda niste sandale boho pe placul tau!

Pentru ca suntem atelierul care tine mult la diversitatea stilurilor clientelor noastre, va lasam pe voi sa va faceti o pereche de sandale personalizate. Alegeti culorile preferate, tipul de piele, precum si marimea exacta, iar noi va trimitem sandalele Simina rainbow direct acasa. Adoptati un nou stil  si faceti din ultima luna de vara cea mai chic perioada din an!

Cu drag,                                                                                      

Ana Fashion