Hello Ladies,

Astazi mi-am propus sa va incant din nou cu un subiect incitant despre modul in care va puteti alcatui un stil vestimentar autentic cu ajutorul caruia sa atrageti toate privirile din jurul vostru. Ei bine, fetelor, elementul surpriza al acestui outfit sunt sandalele de dama Colours. Acest tip de sandale este prezent pe cat-walkurile celor mai renumite case de moda si nu poate lipsi din dulapiorul vostru cu incaltaminte pentru sezonul de vara.

Sandalele Colours m-au inspirat in a crea o tinuta vestimentara numai buna pentru o zi de vineri! De ce spun asta? Pentru ca in ultima zi din saptamana parca nu mai avem rabdare sa inceapa weekend-ul si sa ne relaxam sau sa ne distram. Si ce poate fi mai potrivit pentru a depasi starea de rutina daca nu prin a ne simti frumoase si elegante sub privirile celor din jurul nostru? Ei bine, o tinuta vestimentara chic este raspunsul, iar sandalele din piele naturala Colours sunt cheia unui outfit catchy & mysterious!

Sandalele Colours - simplitatea cu care vei atrage toate privirile in vara anului 2015!

sandale colours anafashionTinuta de vineri pe care v-o propun se defineste printr-un mix de tendinte, astfel ca nu va lipsi eleganta, rafinamentul sau stilul! Colours este cel mai apreciat model al anului, intrucat moda anului 2015 este definita prin simplitatea designului, iar aceasta este chiar caracteristica principala a sandalelor pe care vi le recomand cu mare drag! Am inceput prin a ma gandi cum as putea sa port sandalele Colours pentru a evidentia cat mai bine feminitatea, punand in acelasi timp in valoare frumoasele linii ale piciorului!

Tinand cont de tendintele modei si avand in vedere ca vorbim despre o tinuta vestimentara pe care o puteti purta la birou, iata care este rezultatul: o rochita monocroma stransa in talie, in nuanta bej, crem, verde sau albastru, accesorizata cu o gentuta simpla alaturi de care sta cu mandrie perechea de sandale Colours! Personal, recomand acest outfit chic care va poate pune in valoare feminitatea in acea maniera delicata care defineste femeia moderna! Mai mult decat atat, comoditatea cu care va va rasplati perechea de sandale Colours de necrezut, astfel incat veti putea sta la inaltime pe toata durata zilei fara dureri de picioare! Platforma ascunsa de 2 cm si tocul de 10  ofera aceasta stabilitate de care aveti nevoie pentru a pasi cu incredere oriunde veti merge, iar bareta din jurul gleznei este foarte fina.

Orice femeie are in garderoba sa macar o rochita pentru sezonul de vara in nuante monocrome, insa nu oricine cunoaste atuurile pe care le poate avea purtand o pereche de sandale intr-un mod fashionable! Profitati ca sunteti la curent cu tot ceea ce inseamna tendinte in moda si puneti-va in valoare feminitatea purtand sandalele Colours din colectia regasita aici!

All yours,

AnaFashion