O noua zi de munca, un nou outfit – pentru o femeie este incredibil de greu sa isi gaseasca cu ce sa se imbrace in zilele toride de vara. Mai ales daca preferi sa calatoresti cu mijloacele de transport in comun, trebuie sa fii imbracata corespunzator; altfel, vei ajunge la birou transpirata si fara niciun chef de munca. Astfel, poate parea destul de complicat sa gasesti haine si sandale din piele care sa lase la vedere destul de multa piele cat sa nu iti fie cald, dar destul de putina cat sa nu para ca la final de program pleci direct in vacanta.

Din fericire, in ceea ce priveste vestimentatia, exista foarte multe variante lejere, dar cu un aer conservator, potrivit pentru birou. Cu toate acestea, in ceea ce priveste incaltamintea, trebuie sa fii foarte atenta la modelul pe care il alegi. Am pregatit pentru tine un ghid din care sa afli ce tipuri de sandale din piele sunt potrivite pentru o tinuta office. Desigur, situatia difera de la un loc de munca la altul – acesta este un ghid generalist, care sa se potriveasca in majoritatea cazurilor.

Sandalele romane

Sandalelele din piele inspirate de incaltamintea romanilor sunt un trend care nu va apune prea curand. Sunt foarte practice si versatile si se pot purta cu incredere la birou. Spre exemplu, se potrivesc de minune cu o pereche de culottes si o camasa supradimensionata, bagata neglijent in pantaloni. Pentru un aspect foarte elegant, iti recomandam sa alegi clasica piele maro sau piele metalizata.

Sandale din piele cu toc

Tocurile iti vor oferi intotdeauna un sentiment foarte placut si adauga un plus de eleganta tinutelor tale. Desigur, pentru birou nu orice tip de tocuri sunt ,,acceptate”. Pastreaza o linie simpla, ca de exemplu o pereche de sandale din piele cu tocul de 6 centimetri, fara platou. In ceea ce priveste culoarea, esti libera sa faci orice alegere. Pana la urma, de ce sa nu ,,indulcesti” tinutele de birou cu niste sandale oranj sau albastru vibrant?

sandale din piele

Sandale din piele cu platforma

Daca preferi sandalele cu platou, acestea trebuie sa aiba neaparat si platforma. Acest tip de sandale din piele este, de asemenea, nemuritor si intelegem si de ce. Sunt foarte comode si ofera picioarelor o eleganta aparte, alungindu-le vizual. In ceea ce priveste modul in care le poti purta, variantele sunt nenumarate. Alege un pantalon foarte vaporos si un kimono din matase pentru un look foarte elegant si rafinat.

Sandale din piele cu bareta in ,,T”

Daca preferi incaltamintea cu talpa joasa, acest tip de sandale din piele inspirate din moda anilor 20’ sunt perfecte pentru tine. Sunt foarte elegante si, mai mult decat atat, vor oferi picioarelor tale intreg confortul de care au nevoie. Le poti purta cu o rochie lunga sau cu un clasic costum office.

Tu cate dintre aceste tipuri de sandale din piele porti deja la birou? Descopera noua colectie pe care ti-am pregatit-o si pregateste-te sa infrunti zilele calduroase ale verii cu cea mai frumoasa incaltaminte.