Dragele mele,

Astazi, revin cu un material despre articolele vestimentare care pot inveseli si insufleti orice tinuta de vara si pot fi o pata de culoare intr-o tinuta monocroma. Daca va doriti un accesoriu cu adevarat special, atunci trebuie sa aveti o pereche de sandale Summer, cu buline, cele care vor da culoare oricarei tinute vara aceasta.

Pielea cu buline, vedeta acestei veri

Iti place sa urmaresti ultimele trenduri in materie de moda? Perfect! Atunci trebuie sa stii ca una dintsandale din piele naturala cu buline de la AnaFashionre cele mai recente optiuni ale tuturor designerilor este pielea cu buline, folosita atat pentru accesorii, precum genti, dar si pentru incaltaminte. Si pentru ca vara este anotimpul celor mai comode tipuri de incaltaminte, atunci o pereche de sandale cu buline va vor fi de mare folos, mai ales atunci cand plecati in vacante.

Fa-ti o pereche de sandale cu buline personalizata

Iti place pielea lacuita, mai mult decat cea intoarsa, insa nu gasesti niciun magazin de unde iti poti cumpara o pereche de sandale cu buline din piele de acest fel? Atelierul Ana Fashion te ajuta sa ai sandalele mult dorite, din tipul de material preferat si culorile care iti sunt pe plac. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii in magazinul online, loc unde iti vei putea face, pe comanda, o pereche de sandale cu buline din piele lacuita, piele intoarsa sau piele box, in orice nuanta iti doresti. De asemenea, fiindca ne dorim ca fiecare clienta sa fie multumita, avem grija sa iti punem la dispozitie o gama larga de marimi, astfel incat sandalele comandate sa iti fie perfecte.

Cum poti purta sandalele cu buline vara aceasta?

Daca vrei ca prezenta ta sa nu treaca neobservata, atunci ai grija cum asortezi sandalele cu buline. Mie imi plac abordarile vestimentare mai indraznete, de aceea iti recomand sa porti sandalele cu buline in culori puternice, precum galbenul, verdele aprins, roz sau turcoaz. Astfel, odata ce primesti sandalele acasa, asorteaza-le cu rochii vaporoase, pantaloni scurti si topuri din voal, astfel incat efectul final sa fie o tinuta cat mai originala.

De asemenea, mai putem purta sandalele cu buline si la blugi boyfriend, pentru o tinuta finala comoda si perfect de purtat in zilele toride de vara. Daca ai alte idei indraznete, atunci pune-ti imaginatia la incercare si asorteaza-ti perechea preferata de sandale din piele naturala, cu buline, la articolele vestimentare preferate.

Pana data viitoare, va doresc cat mai multa originalitate in alegerile voastre vestimentare!

Cu drag,

AnaFashion