Dragi iubitoare de moda,

Astazi, revin cu un articol despre cum ne putem face zilele de vara mai placute si mai confortabile, doar alegand cu mare atentie accesoriile pe care le purtam. Fiindca temperaturile de afara sunt toride si avem nevoie de haine pe cat se poate de vaporoase, un dsandale dama piele naturalaetaliu deloc de neglijat este si felul in care ne alegem incaltamintea. De cele mai multe ori, o pereche de pantofi gresit aleasa ne poate face zilele mai grele si ne pot scadea gradul de confort.

Si fiindca imi place sa impartasesc secretele mele de fashion cu voi, iubitoarele de moda, atunci va voi oferi si cea mai la indemana si eficienta solutie de a ne face sezonul cald unul mult mai placut din punct de vedere vestimentar.

Fie ca merg la birou, fie ca ies in oras cu prietenii mei, alegerea mea sunt mereu sandalele din piele naturala Saray, cele pe care le pot asorta in numeroase combinatii, fara a da vreodata gres.


De ce pielea naturala castiga intotdeauna in fata materialelor sintetice?

Din pacate, foarte multe femei aleg sa faca rabat de la calitate si sa opteze, in detrimentul pielii naturale, pentru materialele sintetice, precum pielea ecologica. Pentru ca stiu atat de multe despre incaltaminte si am experienta in acest domeniu, va garantez ca nu exista materiale mai confortabile, mai usor de purtat si mai rezistente decat pielea naturala.

De aceea, de fiecare data cand vine vorba despre tinutele de vara, alegerea mea sunt sandalele din piele naturala, cele care au un grad mare de durabilitate in timp si arata impecabil, chiar si dupa numeroase purtari. Mai mult decat atat, ca orice alta incaltaminte din piele naturala, si sandalele lasa piciorul sa respire si se muleaza exact dupa forma lui, astfel incat vechile rani provocate de pantofii obisnuiti sa fie de domeniul trecutului.

3 tinute impecabile accesorizate cu superbele Sandale Saray

Daca exista niste piese vestimentare care nu se demodeaza niciodata, atunci si sandalele Saray, create cu atat de mult drag si pasiune in atelierul nostru, Ana Fashion, sunt cele pe care orice doamna sau domnisoara mereu eleganta trebuie sa le aiba in garderobasandale dama piele naturala.

Iar pentru ca sfaturile nu sunt niciodata de prisos, va invit sa creati niste tinute impecabile, incepand cu cele mai frumoase sandale din piele naturala, Saray.

Fie ca alegeti sa optati pentru o pereche inchisa in partea din fata si cu tocul mai inalt, fie ca optati pentru altele cu toc jos, veti putea apoi sa va creati o pereche personalizata, alegand modelul de piele, precum si culoarea dorita, direct de pe site-ul nostru.

Asortati mai apoi sandalele din piele naturala Saray la o fusta creion si o camasa vaporoasa, pentru un look office elegant si confortabil.

La fel de bine, puteti pune langa sandalele din piele naturala Saray si niste rochii vaporoase, cu modele florale, precum si o pereche de pantaloni subtiri, la dunga si un top lejer.

Pana data viitoare, va doresc multa imaginatie in asortarea vedetei garderobei de vara, sandalele din piele naturala Saray!

Cu drag,

AnaFashion