Dragele mele,

Stiu ca vara este anotimpul in care ne place sa purtam haine cat mai colorate, vaporoase si stralucitoare, de aceea, tinutele merita accesorizate cu incaltaminte la fel de sclipitoare. Pentru ca si tinutele speciale trebuie sa iasa in evidenta, va propun unul dintre cele mai frumoase si apreciate modele de sandale cu toc, sandalele Liz cu auriu si negru.

Simte-te comod chiar si pe tocuri! Sandalele Liz vor fi sandale dama lizaccesoriul tau preferat

Una dintre cele mai mari temeri ale tuturor femeilor sunt tocurile, iar cu cat sunt mai inalte, cu atat mai mult ne ferim de ele si de sansa mare de a fi foarte incomode. Nu acelasi lucru putem spune si despre sandalele Liz din piele naturala, cele care au fost create pe un calapod perfect croit dupa forma piciorului, astfel incat sa ii confere acestuia cel mai inalt grad de comoditate. Tocul de 13 cm va face piciorul sa para mult subtiat, iar pe cea care ii poarta sa obtina un grad mai mare de comoditate, chiar si atunci cand se afla "la inaltime".

Datorita designului elegant, sandalele Liz pot fi purtate cu incredere atunci cand urmeaza sa iesiti la o petrecere cocktail sau in oras cu prietenii, fiind usor de asortat la rochii vaporoase sau pantaloni skinny. Nu va incanta culoarea auriu si vreti sa incercati alte combinatii cromatice? Atelierul Ana Fashion va ajuta! Astfel, puteti fi proprii designeri si sa va puneti imaginatia la incercare, prin crearea unor sandale cu toc cu tipul de piele dorit, nuanta preferata, precum si dupa marimea exacta a piciorului.

Vara este cu atat mai eleganta si mai trendy, odata cu spectaculoasele sandale din piele din atelierul nostru. Sclipiti anul acesta, cu accesoriile marca Ana Fashion!

Va imbratisez!