Femeile iubesc promotiile, iar cu cat reducerile sunt mai mari, cu atat creste entuziasmul cumparaturilor. Daca de mult timp vanai perechea de pantofi preferata, insa nu te incumetai sa dai multi bani pe ea, afla ca atelierul nostru te provoaca sa profiti de reducerile mari la toata gama de incaltaminte.

Fie ca doresti sa ii oferi iubitului sau sotului o pereche de pantofi eleganti la promotii, fie vrei sa iti cumperi niste pantofi deosebiti, pictati manual, insa sa platesti cu 30% mai putin, atunci tot ce trebuie sa faci este sa iti aloci cateva minute pentru a comanda incaltamintea preferata online, din atelierul nostru.

Personalizeaza pantofii la promotii dupa bunul plac

Pe langa preturile mipantofi pictati la promotiici, noi te provocam sa fii propriul tau designer si sa iti construiesti perechea ideala de pantofi. Astfel, doar urmarind cativa pasi, iti vei crea pantofii cu tipul de piele dorit, culoarea preferata, precum si exact dupa masura ta.

Piele mata sau piele lacuita? Albastru, rosu imperial, verde sau ciclam? Fa alegerile in functie de preferintele tale si comanda o pereche de pantofi speciali, la preturi mai mult decat avantajoase.

Vedeta promotiilor - pantofii pictati

Pentru ca orice promotie organizata de noi vine la pachet cu o surpriza, de data aceasta, pantofii pictati manual sunt cei pe care doamnele si domnisoarele trebuie sa ii aiba. Creati-va propriul design al picturii dorite si bucurati-va de niste pantofi cu adevarat originali, de la Ana Fashion. Vara aceasta, voi sunteti proprii designeri si cele care va puneti imaginatia la incercare, in procesul de creare al unuia dintre cele mai frumoase si cu adevarat unice perechi de pantofi.

Dragele mele, va invit sa va bucurati de promotiile atelierului nostru, pentru ca vara aceasta sa fie una plina de stil si de tinute fermecatoare.