Hello Ladies,

Ce se intampla odata cu trecerea dintr-un anotimp in altul? Se schimba trendul, nu-i asa? Nici bine nu au sosit primele zile caniculare ca doamnele si domnisoarele au ascuns balerinii si tenisii intr-un coltisor al dressing-ului pentru a face loc faimoaselor sandale care le ajuta sa resimta cel mai inalt grad de confort vara aceasta! Ei bine, insa ce purtam vara aceasta in materie de sandale si care sunt recomandarile in ceea ce priveste paleta cromatica de nuante a acestui nou sezon estival? Impreuna vom descoperi noi tendinte asa ca, “sa trecem la treaba”!

Nuante monocrome sau multicolore? Ce sandale cu platforma sa alegem?

Voi incepe prin a numi una dintre perechile de sandale cu platforma care vor crea un design spectaculos tinutelor voastre sandale ortopedicevestimentare pe care le-ati pregatit pentru vara lui 2015, iar acestea sunt Maya – misterioasele perechi de incaltaminte pe care nu le poti ignora in perioada imediat urmatoare! Vehement, cei mai renumiti designeri au transmis ca se poarta design-ul atipic, nuantele multicolore, cu elemente care atrag atat prin simplitate, cat si prin mister iar sandalele cu talpa ortopedica Maya sunt cele mai indicate platforme, indiferent de tipul vestimentar pe care il preferati!

Aceste perechi de incaltaminte mi-au atras atentia prin versatilitatea care le defineste, intrucat ador sa imi regasesc prezenta in fiecare stil vestimentar curent cu ajutorul celor mai chic out-fituri de sezon. De regula, ma incanta sa port sandalele Maya impreuna cu o rochita monocroma alba, roz pal sau bleu, astfel incat sa existe un contrast delicat intre cele doua piese vestimentare! In plus, atunci cand imi doresc sa adopt o tinuta comoda, fie ca vorbim despre un out-fit office, fie ca vorbim despre un out-fit casual, scot sandalutele Maya cu talpa ortopedica din dulapior si le accesorizez fie cu o pereche de skinny jeans si un tricou asimetric (pentru tinuta casual), fie cu o pereche de jeansi evazati si o bluzita pe umeri cu volane sau alt tip de design (pentru tinuta office)!

Platformele si implicit sandalele cu talpa ortopedica si-au demonstrat suprematia inca de anul trecut, iar incepand cu primele zile de vara, ele au revenit in forta, oferindu-ne sansa de a ne rasfata vara aceasta cu cel mai ridicat grad de confort atunci cand vom sta la inaltime! Maya este alegerea ideala pentru acest anotimp calduros, astfel ca va recomand cu mare drag sa ii faceti loc in dressing-ul vostru pentru a intra in cea mai mare gasca a fashionistelor!

P.S. Daca perechea de sandale cu talpa ortopedica Maya nu va defineste stilul, atunci cu siguranta veti gasi modelul perfect dand click pe categoria Platforme!  Vara aceasta veti fi in centrul atentiei, deci trebuie sa fiti FASHIONABLE!

All yours,

AnaFashion