Hello Ladies,

Unicitatea este o caracteristica care ne defineste personalitatea, ne plaseaza pe piedestalul frumusetii si ne ajuta sa fim in permanenta in centrul atentiei celor din jurul nostru. Si, daca va gandeati ca a fi cea mai populara tipa din oras este cheia succesului pentru a beneficia de toate cele trei caracteristici enumerate mai sus, veti fi surprinse sa aflati ca va indreptati catre o directie gresita! Cine a spus ca o pereche de pantofi nu poate fi punctul forte care sa ne ofere autenticitatea de care avem nevoie vara aceasta? Acela, cu siguranta, nu a intalnit perechea de pantofi pictata manual cu ajutorul condeiului magic care imprastie un praf de unicitate pentru a ne ajuta punem in valoare propriul stil feminin! Orice femeie poate fi privita cu ochi dulci daca sta in pantofii potriviti, iar astazi vom dezbate un subiect important din viata noastra – Purtam pantofi pictati manual pentru a fi in tendinte!

Hot Art – pantofii pictati manual care vorbesc despre femeia din tine!

Daca in sezonul de primavara am putut admira si dezbate trendurile de care tocmai ne-am despartit, vara aceasta ne este oferita ocazia de a demonstra ca suntem fashioniste strategice si cunoastem cele mai inedite metode pentru a lasa piesele vestimentare sa vorbeasca despre personalitatea noastra!

pantofi pictati manualEi bine, eu am descoperit cheia succesului in fashion care ma va purta vara aceasta pe cele mai inalte culmi ale feminitatii, personalizandu-mi tinuta dupa propriile preferinte! Pantofii Hot Art sunt cei care vorbesc despre femeia din mine si, cu siguranta, vor face acelasi lucru si pentru voi daca veti alege sa ii purtati cu gratie si rafinament in aceasta vara!

Cu un design spectaculos, original si indeosebi feminist, acesti pantofi pictati manual sunt piesele de rezistenta din garderoba voastra in vara anului 2015! Insa, este oare suficient a avea o astfel de pereche cu toc in dulapiorul nostru cu incaltaminte sau este nevoie de mult mai mult pentru a fi asezate pe piedestalul frumusetii alaturi de faimoasa zeita Afrodita – cea mai apreciata prezenta feminina a tuturor timpurilor? Din pasiunea pentru pantofii pictati manual si din dorinta de a va ajuta sa fiti cele mai hot fashioniste ale verii, astazi va ofer cateva sfaturi vestimentare pentru a putea pune in valoare unicitatea feminina ascunsa undeva in adancuri!

Pantofii pictati manual Hot Art sunt una dintre perechile mele preferate, deoarece scot in evidenta nu doar gratia unei adevarate lady, ci ei inglobeaza un mixt de sentimente regasit in culorile actuale ale verii! Nuanta de un roz pal defineste o eleganta desavarsita, iar pictura realizata cu mare maestrie pune in evidenta inaltimea tocului care, la randul ei, are rolul de a accentua frumoasele linii feminine ale piciorului. O pictura exclusivista pe pantofii vostri va face ca oricand ii veti purta, sa fiti sigure ca veti capta priviri si veti fura inimi, indiferent de locul in care va aflati! Asadar, eu optez pentru a purta perechea de pantofi pictati manual fie atunci cand sunt invitate la un eveniment tip corporate (purtand o tinuta business-eleganta), fie in cadrul unei intalniri de afaceri sau in zilele in care imi doresc ca tinuta mea office sa fie invaluita cu un aer elegant si feminin!

Cu siguranta, oricare dintre voi isi va gasi perechea de pantofi pictata manual, iar daca acest lucru nu este posibil apeland la colectia regasita aici, atunci puteti sa va exprimati preferintele, iar noi va vom satisface toate dorintele atingand idealul suprem in materie de pantofi!

All yours,

AnaFashion