Dragele mele,

Pentru ca multe dintre voi isi doresc articole vestimentare care sa nu se demodeze niciodata si, astfel, sa faca niste investitii de lunga durata, astazi vom vorbi despre frumosii, elegantii, versatilii si mereu in voga pantofi stiletto. Atat de iubiti de marii designeri de moda, folositi atat pe podiumuri, cat si in tinutele de mers la birou, pantofii stiletto sunt un must in garderoba oricarei femei.

Istoria pantofilor stiletto

Va vine sa credeti sau nu, pantofii stiletto au aparut pentru prima data in anii 1500, cand Roger Vivier a revolutionat metoda de confectionare a incaltamintei pentru femei, prin introducerea unei tije din metal de-a lungul tocului, astfel incat greutatea sa fie sustinuta cat mai bine. De-a lungul secolelor, pantofii stiletto au inceput sa fie din ce in ce mai purtati si mai placuti de femeile din toata lumea. Primele doamne, printese, actrite de la Hollywood, toate femeile iubitoare de moda si frumos au inceput sa poarte elegantii pantofi stiletto, cu atitudinea specifica unui astfel de model de incaltaminte.

Pantofii stiletto din piele naturala, calea spre comoditate

Daca vreti sa va cumparati o pereche de pantofi stiletto, atunci prima alegere trebuie sa fie incaltamintea din piele naturala. Mai ales in cazul pantofilor cu toc cui, comoditatea poate fi un lux. Insa nu si cu pantofii stiletto din piele naturala, confectionati in atelierul nostru, din materiale de cea mai buna calitate, care lasa pielea sa respire, se muleaza dupa forma piciorului si rezistenta in timp, pastrandu-si aspectul impecabil chiar si dupa o perioada indelungata de purtare.

Vedeta acestei veri sunt pantofii stiletto turquoise, cei pe care ii gasiti in magazinul nostru intr-un design deosebit, astfel incat sa se potriveasca in cadrul celor mai elegante evenimente. Asa cum deja v-am obisnuit, puteti fi proprii designeri si sa creati o pereche de pantofi stiletto din alt tip de piele, precum cea intoarsa sau pielea mata, dar si in culorile care va plac in mod special.

Asa cum spune si Coco Chanel, purtati pantofii stiletto drept cea mai pura, minimalista si practica versiune a tuturor tipurilor de incaltaminte pentru femei, “o intreaga fantezie a modei”.

Cu drag,

AnaFashion