Dragele mele,

Fiindca stiu ca fiecare dintre voi isi doreste sa aiba in garderoba piese vestimentare unice, astazi am hotarat sa vorbim putin despre pantofi pe care ii putem personaliza prin pictura. Pe cat de inedit poate suna, pe atat de grozava este ideea, atata timp cat va doriti sa fiti proprii designeri ai hainelor pe care le purtati.

Astfel, puteti apela la o tehnica din ce in ce mai populara in randul femeilor care isi doresc sa fie originale si sa va creati propriul design al pantofilor pe care sunt sigura ca ii veti adora. De la motive geometrice inspirate din modelele traditionale aplicate pe ii, pana la personaje sau obiecte dragi voua, toate acestea le puteti avea pictate, cu multa migala, pe pantofii din piele naturala preferati.

In ce consta tehnica de pictura pe pantofi?

pantofi pictati manualFiindca foarte multe dintre voi probabil nu sunt familiarizate cu aceasta tehnica, voi mentiona cateva aspecte despre pictura pe care noi o realizam pe pantofi si modul in care putem personaliza, cu ajutorul artistilor nostri, o simpla pereche de pantofi.

Ei bine, folosind vopseluri speciale, rezistente la umiditate, pictam orice pereche de pantofi iti doresti, cu o atentie deosebita la detalii, astfel incat rezultatul final sa fie unul pe masura asteptarilor. Desigur, avem grija ca de fiecare data sa te consultam si sa “modelam” impreuna conceptul final de pictura pe care ti-l doresti. Astfel, fie ca alegi sa iti pictezi o briosa, anumite flori care iti plac tie foarte mult sau un mesaj motivational, toate acestea sunt posibile printr-o comanda rapida. Asa, vei avea siguranta cu vom pune toata pasiunea si priceperea noastra pentru ca desenul final sa arate impecabil.

Ce se poarta in anul 2015 in materie de pictura pe pantofi?

Daca iti doresti o astfel de pereche de pantofi, insa nu ai nicio idee despre ce ar trebui sa alegi, iti voi da cateva ponturi din moda, astfel incat perechea de pantofi creata sa fie in acord cu ultimele tendinte, iar tu sa te simti chic, ori de cate ori ii porti.

Poate ai observat, poate nu, insa marii designeri incep sa se reintoarca la traditie si la portul romanesc. Astfel, fie ca este vorba despre piese vestimentare, fie accesorii, se poarta din nou iile, florile in par, tricourile si hanoracele care au cusute manual sau doar imprimate motive populare romanesti. Acelasi lucru il poti face si tu, optand pentru niste pantofi din piele naturala pictati cu motive traditionale colorate. Astfel, vei crea o piesa vestimentara cu adevarat speciala si care sa fie in acord cu piesele prezentate pe marile podiumuri.

Pentru o pictura impecabila, alege mereu pantofii din piele naturala

In atelierele noastre realizam pictura manuala numai pe pantofii din piele naturala, asta pentru ca tinem la calitate si la confortul pe care clientele noastre urmeaza sa il aiba. Asa cum am mai spus de multe ori, pantofii din piele naturala sunt mult mai comozi, arata impecabil si dupa mai multe purtari si rezista in timp mai mult decat cei din materiale ecologice. Iar atunci cand vine vorba despre pictura manuala, aceasta este cel mai bine realizata pe incaltamintea din piele naturala si rezista mult in timp, fara sa isi schimbe culorile sau designul.

Daca va doriti sa aveti in garderoba niste accesorii statement si care sa debordeze originalitate, atunci pantofii pictati manual si personalizati dupa propriile preferinte sunt una dintre cele mai la indemana si inedite solutii.

Pana data viitoare, va doresc cat mai multa imaginatie in tinutele si alegerile vestimentare pe care le faceti!

All yours,

AnaFashion