Dragele mele,      

Fiindca stiu cat de multe dintre voi se plang de tocurile inalte si incomode, insa vor sa se simta elegante atunci cand merg la birou, astazi va voi propune alternativa ideala a incaltamintei cu platforma inalta- pantofii cu toc mic.

Destul de controversati, insa nu destul incat sa fie, in continuare, cea mai buna alegere a femeilor active, pantofii cu toc scurt sunt fini, comozi, eleganti si versatili in purtare. In culori diversificate si din materiale de buna calitate, acest model de incaltaminte va deveni  cel mai placut si comod accesoriu din garderoba voastra.

Pantofii cu toc mic, perfect de purtat in orice anotimp

Pantofii cu toc mic sunt accesoriul care poate fi purtat atat vara, cat si primavara sau toamna, putand fi asortati la o gama larga de vestimentatii. Mai ales in cazul celor office, cand aveti nevoie, in primul rand, de comoditate, asortati niste pantofi cu tocul scurt la sacouri, pantaloni la dunga sau fuste creion si obtineti niste vestimentatii de mers la birou in care confortul sa primeze. Stim ca tocul inalt este preferatul femeilor, insa ce facem atunci cand trebuie sa stam mult timp in picioare sau cand avem mult timp de mers pe jos?

Alegem o pereche de pantofi cu tocul scurt in tendinte, numai din atelierul nostru, Ana Fashion.

Tu alegi inaltimea tocului, culoarea si materialul pantofilor

Pentru ca, pentru noi, parerea clientelor primeaza, la fel si diversitatea preferintelor, va punem la dispozitie posibilitatea de a alege, dupa bunul plac, inaltimea tocului ideala, dar si materialul din care vreti sa fie confectionati pantofii. Daca va place pielea intoarsa, pielea lacuita sau cea mata, trebuie doar sa mentionati in comanda, iar noi ne vom ocupa de tot. De asemenea, in functie de gradul de confort pe care vi-l doriti, puteti alege si inaltimea tocului, ca in final, sa aveti o pereche de pantofi personalizati.

Indrazniti sa va reinventati stilul, cu niste pantofi cu tocul mic, direct din atelierul nostru.

Cu drag,

Ana Fashion