Bine v-am regasit!

Fiindca imi plac provocarile si incerc ca in fiecare tinuta sa aduc o pata de culoare si de nou, astazi va voi vorbi despre pantofii cu imprimeu de revista, cei care vor fi vedeta oricarei aparitii. Intr-un design cu totul deosebit, acesti pantofi din piele naturala sunt un must pentru femeile care vor sa iasa din monotonia tinutelor banale si sa incerce niste accesorii  speciale.

Iubiti revistele glossy? Puneti paginile lor direct pe perechea de pantofi preferata!

Orice femeie iubeste revistele glossy, in care apar vedetele preferate, precum si noile trenduri expuse prin cele mai moderne piese vestimentare. Cum ar fi sa va spun ca, de acum, puteti avea pictorialele si cele mai trendy fonturi de scriere direct pe pantofii vostri? Este posibil, printr-o simpla comanda in atelierul nostru specializat. Culorile vesele, dar si pozele din revistele voastre preferate vor fi, de acum, principalul design al celor mai frumosi pantofi din garderoba de vara.

pantofi vogue

Decupati in partea din fata si cu un toc extrem de comod, pantofii din piele naturala Colourfull, vor fi accesoriul cel mai la indemana atat in cazul tinutelor casual, cat si atunci cand trebuie sa accesorizati niste piese vestimentare office, precum pantalonii la dunga sau fustele creion.

Iar pentru ca intotdeauna ne-a placut sa tinem cont de diversitatea gusturilor si stilurilor fiecarei femei in parte, atelierul nostru va pune la dispozitie posibilitatea de a va personaliza perechea de pantofi Colourfull prin alegerea inaltimii tocului cea mai comoda, precum si a tipului de piele dorit. Astfel, daca iti place pielea box, pielea intoarsa sau pielea lacuita, noi vom tine cont de parerile tale si vom crea perechea de pantofi ideala.

Fii propriul tau designer si alege pentru vara aceasta niste pantofi cu un design inovativ, precum incaltamintea cu imprimeu de revista.

Cu drag,

Ana Fashion