Dragele mele fashioniste,        

Astazi am hotarat sa reiau una dintre primele teme ale articolelor mele de blog, cele care va prezentau atat articolele vestimentare la moda anul acesta, cat si modul in care le puteti combina, astfel incat sa creati tinute vestimentare de admirat. Chiar daca vara este in toi, nu inseamna ca trebuie sa purtam doar sandale sau balerini. Ce ar fi sa ne indreptam atentia spre un tip de incaltaminte mereu in tendinte si pe care o putem purta in orice sezon?

Doamnelor si domnisoarelor, va invit sa va bucurati din ce in ce mai mult de frumosii, elegantii si boemii pantofi Oxford combi si sa ii purtati cu incredere in cele mai originale combinatii.

Intai de toate, alege tipul si culoarea pielii din care sunt confectionati pantofii Oxford

Crezi ca hainele pe care le ai in garderoba nu se potrivesc cu stilul pantofilor Oxford? Atunci cum ar fi sa devii propriul designer al hainelor tale si sa creezi niste tinute de vara pe placul tau? Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe pagina online a magazinului nostru, locul in care iti poti alege atat tipul de piele care vrei sa fie folosit pentru creare pantofilor cu talpa joasa, cat si culorile care iti plac cel mai mult. Totodata, vei fi sigura ca pantofii Oxford vor fi creati exact pe masura ta, astfel incat incaltamintea sa iti fie pe cat se poate de comoda.

Odata ce ai bifat toate aceste aspecte, asorteaza pantofii Oxford la piesele vestimentare preferate. Fie ca alegi o fusta creion, fie niste pantaloni office si un sacou, pantofii in stilul Oxford vor fi cireasa de pe tort.

3 idei inedite de tinute accesorizate cu pantofii Oxford

Pantofii Oxford erau adesea asociati cu stilul studentesc, avand o aliura mult mai libertina fata de alte piese vestimentare. In timp, acestia au inceput sa fie purtati de doamne si domnisoare din orice clasa sociala si aproape cu orice ocazie. Asta pentru ca liniile lor permit asortarea lor cu numeroase piese vestimentare, de la fuste si pana la pantaloni evazati. Pentru ca exista trenduri definitorii, iar voi stiu ca vreti sa le respectati, iata cateva idei prin care puteti asorta comozii pantofi Oxford si sa creati niste tinute cu adevarat speciale.

Pantofi Oxford cu blugi boyfriend sunt cea mai comoda si la indemana solutie, dar si una extrem de chic. Astfel, puteti combina incaltaminte feminina, cu niste blugi inspirati din stilul masculin, pentru ca rezultatul final sa fie “Uau!”. Purtati cu incredere pantofii Oxford si la fuste din piele, peste genunchi, pentru un aer boem si sofisticat.

Iar pentru ca este vara, indrazniti sa combinati o pereche de pantofi Oxford colorati cu o rochie vaporoasa, scurta si iesiti in oras sau bucurati-va de plimbarile lungi prin parc.

Pentru toate acestea, atelierul nostru iti sta la dispozitie, astfel incat sa cream impreuna niste pantofi Oxford cu adevarat speciali.

Vara asta, indrazneste mai mult si imbogateste-ti garderoba cu incaltaminte cu personalitate!

Va imbratisez,                                                                                                                                

AnaFashion