Urmeaza sa va casatoriti? Felicitari!

Inseamna ca sigur esti in toiul pregatirilor pentru marea zi, de aceea sunt sigura ca iti doresti sa stralucesti si sa arati impecabil, pana in cel mai mic detaliu. Stiu ca foarte multe dintre viitoarele mirese isi construiesc tinuta din marea zi incepand cu rochia, ca abia mai apoi sa se gandeasca la restul accesoriior. Dragelor, va invit sa porniti de la pantofii de mireasa, asta pentru ca sunt un element extrem de important. Alesi cu grija si multa rabdare, ei va vor asigura tot confortul de care aveti nevoie pe parcursul zilei nuntii si va vor oferi sclipirea de care aveti nevoie.

Pantofii de mireasa stiletto Blue Shine, un accesoriu desavarsit

Iti place sa fii atipica? Daca vrei sa renunti la cliseicii pantofi de mireasa albi, pe care sa ii porti doar in ziua nuntii, mai bine orienteaza-te spre niste pantofi cu un model la moda anul acesta si pe care sa ii personalizezi dupa bunul plac. Recomandarea mea sunt pantofii de mireasa stiletto Blue Shine, cei care se inscriu in preferintele tuturor designerilor, mai ales datorita liniei care i-a consacrat ani de-a randul. In atelierul Ana Fashion, poti sa iti comanzi o pereche de pantofi de mireasa stiletto pe marimea ta, in culorile preferate si sa alegi si tipul de piele pe care ti-l doresti. Accesorizati cu o fundita, modelul de pantofi de mireasa despre care mi-am propus sa vorbesc azi vor putea fi purtati atat in ziua cea mare, cat si cu alte ocazii.

5 culori diferite, una preferata pe care sa o alegi pentru pantofii tai de mireasa

Fiindca ne dorim ca fiecare mireasa sa aiba accesorii personalizate si care sa se potriveasca propriei sale personalitati, in pantofi silettoatelierul nostru, le punem la dispozitia doamnelor si domnisoarelor 5 culori diferite pentru pantofii de mireasa stiletto. Astfel, aveti posibilitatea de a alege niste pantofi de mireasa din piele naturala bej, ivory, mov, nude sau alb si sa creati o tinuta pentru marea zi cu totul speciala.

De ce sa optezi pentru pantofi de mireasa din piele naturala?

De foarte multe ori am fost intrebata de ce am ales sa confectionam doar incaltaminte din piele naturala si care sunt motivele pentru care orice femeie ar trebui sa opteze pentru acest material al pantofilor pe care ii poarta. In ziua cea mare, prima dorinta pe care o ai este ca incaltamintea sa fie comoda. Aceasta este cea mai importanta proprietate a pielii, de aceea, o pereche de pantofi de mireasa din piele naturala va fi in primul rand confortabila si se va mula perfect dupa forma piciorului. Mai mult decat atat, piele naturala nu isi schimba aspectul perfect si este foarte rezistenta, chiar si dupa purtarea ei timp de mai multe sezoane.

Danseaza toata noaptea, paseste comod in superbii pantofi de mireasa stiletto Blue Shine si arata impecabil in cea mai importanta zi din viata voastra!

Casa de piatra!

Ana Fashion