Hello Ladies,

Iata-ma din nou pregatita pentru a va dezvalui cele mai noi tendinte in moda pentru luna iulie a anului 2015! Se anunta o schimbare in tendintele feministe, iar rolul principal il joaca pantofii cu toc retro, motiv pentru care am pregatit cateva idei pentru a alcatui cele mai exclusiviste outfit-uri pentru a ne tine pasul cu moda! Asa cum bine stiti, pantofii reprezinta feminitatea suprema, eleganta desavarsita si rafinamentul autentic, insa pentru a beneficia de combinatia perfecta trebuie sa purtam un model in tendinte, iar acesta este este Madam Retro – perechea de pantofi pe care o regasiti in topul promotiei din cadrul acestei saptamani!

Cum purtam vara aceasta pantofii cu toc retro?

Pentru a beneficia de o aparitie de efect care va capta toata atentia celor din jur, va recomand sa purtati pantofii Madam Retro impreuna cu o pereche de pantaloni eleganti si un top lejer. Astfel, vei adopta un look chic ce va fi balansat de restul accesoriilor pe care le vei purta (personal optez pentru purtarea unui colier statement si o pereche de cercei discreti). Daca va place sa purtati un stil elegant clasic, nu ezitati sa purtati pantofii Madam Retro alaturi de o roche simpla midi confectioanata dintr-un material vaporos, tocmai buna pentru serile toride de vara!

pantofiMai mult de atat, acest model de pantofi sunt pe cat de eleganti, pe atat de versatili, astfel ca nu va feriti sa ii purtati alaturi de piesele vestimentare in nuante de fuchsia! Tocul pantofilor este in aceeasi tenta cromatica, iar in acest sens puteti fi sigure ca nu veti da chix in ceea ce priveste cromatica pe care o veti obtine! Daca sunteti adeptele stilului vestimentar office, pantofii cu toc retro in trei nuante se asorteaza perfect cu un sacou cambrat si o fusta conica in tendintele actuale, astfel ca veti impaca doua tipuri de tendinte in acelasi timp! Pantofii Madam cu toc retro sunt ideali pentru confortul de care aveti nevoie, tocmai de aceea ii puteti achizitiona din timp pentru a va asigura locul in randul celor mai infocate fashioniste ale verii!

Alaturarea cromatica de negru, fucsia si mov reprezinta solutia ideala pentru a purta pantofii cu toc retro atat pe timp de zi, cat si in timpul iesirilor nocturne, iar in acest sens este un must-have sa ii aveti in garderobele vostre pentru noul sezon estival!

All yours,

Anafashion