"It's really hard to walk in a single woman's shoes- that's why you sometimes need really special shoes." Carrie – Sex & the City"

Cu ani în urmă, Carrie Bradshaw – iconicul personaj din „Sex & the city” a început și a condus o revoluție a pantofilor pentru noi toate oferind un microfon și o portavoce tuturor fanaticilor pantofilor din întreaga lume. Serialul, și în special Carrie, ne-a dat curajul să ieșim in față și sa vorbim despre una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre: pantofii în general, sau pentru noi, femeile, putin mai precis: stiletto, platforme,sandale, balerini, ghete, botine, cizme... offf... toate irezistibile până la urma.

De ce? Pentru că arare ori dimensiunea pantofilor fluctuează fie cu vîrsta sau greutatea spre exemplu și nu exista rană mai mare pentru stima unei femei decât o pereche pantofi care nu se potriveste bine, spre deosebire de o rochie sau o pereghe de blugi.

Dimpotrivă, o pereche de pantofi (în special Stiletto – sunt moarta după ei) ne schimba instantaneu starea de spirit. - Punerea pe tocuri inalte prelungește forma noastră, schimbă curbura posturii, iar aceasta schimbare scoate la lumină o femeie mai interesantă, mai atragatoare, mai puternică si mai sigură pe ea. Mai sexy.

O asemenea conexiune se realizează însă de multe ori greu pentru că fiecare dintre noi avem pana la urm stilul nostru aparte, suntem diferite. De la modul cum aratam, cu ce ne stă bine, la stilul pe care ni l-am definit sau stilul impus de diversele situații pe care le întalnim sau ocazii la care trebuie sa participăm: la birou, în club, la o întâlnire de afaceri, la o plimbare de weekend. Iar cel mai greu lucru este să îi căutam, sau mai bine zis, să îi vânam, pentru că, pentru mine, vânătoare cu stres se numeste colindatul magazilelor si mall-urilor – în special în weekend – în căutarea unei perechi perfecte.

Si uite asa ajungem la stilul nostru propriu. Nu stiu de ce, dar parca mai mult ca in orice alte cazuri, la pantofi – sau incaltaminte in general – principiul “one size fits all” nu se aplica absolut deloc.

De ce? Pentru ca dincolo de marime (nu toate care purtam 38 EU la pantofi avem lunigmea talpii pantofului 24,5 cm – sau este la fel de lata), stilul si gusturile noastre difera in functie de foarte multe aspect (personalitate, abordare, mediu de lucru sau de viata, etc.).

Si daca acesta nu este un argument sufficient aduceti-va aminte de ultima data in care ati fost in urmatoarea situatie: Ai gasit o pereche senationala de pantofi de la …– frumoasa, fabuloasa, iti vine perfect si se asorteaza cu tinuta ta pe care intentionai sa o porti in weekend la evenimentul x. Toata saptamana astepti cu nerabdare seara de sambata, esti absolut perfecta, ajungi acolo – plutind parca ca o printesa… moment in care ti se taie respiratia, pentru ca vezi pantofii tai, ai tai!!!!, in picioarele uneia. Pentru ca si ea a descoperit, in acelasi magazine, aceeasi pereche de stiletto, care se potrivea cu tinuta ei. Si uite asa dintr-o printesa in devenire cee rai, ajungi sa faci cunostinta cu o alta …. Cenusareasa.”

De aceea noi, la Ana Fashion incercam sa te facem speciala, pentru ca vrem sa raspundem nevoilor tale special, care te defines sit e individualizeaza pe tine. Noi nu te vedem “la gramada” si iti dam posibilitatea ca si incaltamintea ta sa fie o forma de expresie a individualitatii tale.

Aproape 1000 de modele de pantofi si cateva zeci de nuante de piele, si tu devii, asistata de noi, artistul sau desinger-ul pantofilor tai, botinelor tale, cizmulitelor tale. Te ajuta sa te identifici, sa te remarci sa afisezi un “statement” despre tine, despre ce simti, despre ce esti.

Te asteptam pe www.anafashion.ro pentru a face cunostinta cu ce te individualizeaza pe tine.

Cu drag,

Ana :)