Garderoba unei femei este o adevarata cutie a Pandorei unde se ascunde una dintre cele mai profunde iubiri. Iar conceptul de pantofi la comanda este exact ceea ce avem nevoie pentru a adauga in colectia noastra impresionanta modele unice, care sa se potriveasca perfect personalitatii noastre. De multe ori, pasiunea pentru pantofi ne indeparteaza de modelele intr-adevar importante, pe care orice femeie ar trebui sa le aiba in garderoba. Iata care sunt cele trei tipuri de perechi de pantofi la comanda pe care trebuie sa le ai si tu!

Pantofii cu tocul foarte gros

Sunt la moda, arata foarte bine si, odata ce i-ai incaltat, parca nu ai vrea sa-i mai dai jos. Este vorba despre pantofii cu tocul foarte gros, desigur. Ii poti purta in incredibil de multe outfituri si sunt facuti sa ofere confort picioarelor tale pe intreaga durata a zilei. Da, poti sa te simti incredibil de bine chiar si dupa o zi de munca in care ai purtat pantofi la comanda cu tocul de 10 centimetri. Combinatia noastra preferata? Pantofii cu tocul gros si varful ascutit, purtati cu un costum barbatesc si o camasa alba. Vei obtine un look foarte stilat, actual si abordat de foarte multi stilisti de cateva sezoane.

Pantofi la comanda AnaFashion

Pantofii stiletto

Pantofii stiletto sunt incaltamintea ideala pentru orice femeie. Arata bine atat in tinute de zi, cat si in tinute de seara, ofera o suplete aparte picioarelor si pot fi integrati cu usurinta in extrem de multe zone stilistice. Trebuie sa recunoastem, iubim pantofii stiletto si, de aceea, vei gasi pe site-ul nostru incredibil de multe modele de astfel de pantofi la comanda. Poti sa optezi pentru un model clasic sau sa-ti pui imaginatia in aplicare si sa combini diferite tipuri de piele. In orice caz, poti fi sigura ca vei avea cei mai frumosi pantofi stiletto!

Pantofi la comanda AnaFashion

Pantofii kitten heels

Pantofii kitten heels sunt cea mai sexi achizitie a sezonului. Tocul lor foarte mic, dar atat de seducator este exact detaliul care te invaluie intr-o aura de mister si iti ofera acel aer de femme fatale. Ii poti purta intr-o tinuta minimalista sau intr-un outfit de inspiratie retro. In plus, sunt foarte comozi! Daca vrei sa ai o aparitie imprevizibila la un eveniment foarte sofisticat, stii ce pantofi la comanda sa iti achizitionezi. Vei intoarce toate privirile si vei fi invidiata pentru curajul tau de a lasa pantofii cu tocul de 10 cm acasa.

Pantofi la comanda AnaFashion

Daca iubesti sa fii mereu in pas cu tendintele, acesti pantofi la comanda nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba. Abia asteptam sa vedem ce tipuri de piele si ce culori/ combinatii de culori preferi tu!