pantofi din pieleAtunci cand vorbim despre prima dragoste a femeilor, indiscutabil aceasta este reprezentata de pantofi. Inca de mici, suntem invatate sa iubim incaltamintea si sa apreciem frumosul. Iar cu cat o pereche de pantofi arata mai bine si este perfect lucrata, atunci cu atat ni-o dorim si mai mult in garderoba noastra.

Acesta este preambulul pasiunii facute pentru pantofii Beautiful Bleu, cei care reusesc sa cucereasca inima oricarei iubitoare de moda. La fel mi s-a intamplat si mie, atunci cand am vazut pentru prima oara un astfel de model si asa am ajuns sa am in garderoba una dintre cele mai frumoase perechi de pantofi pe care le-am incercat vreodata.

La birou sau la o intalnire romantica, pantofii Beautiful Bleu sunt prima alegere

Daca pana acum, va era greu sa va decideti in privinta perechii de pantofi preferate si care sa poata fi asortata la un numar cat mai mare de tinute, atunci decizia va va fi mult usurata odata cu purtarea primei perechi de pantofi din piele naturala Beautiful Bleu. Cu multa pasiune si migala creati, pantofii cu varful usor ascutit si calapod comod, intr-o nuanta care aminteste de cerul perfect curat al verii, vor fi accesoriul care nu va trece niciodata neobservat.

Asortati corect, cu niste rochii vaporoasa albe, pantofii Beautiful Bleu vor completa, armonios, o tinuta diafana, perfect de purtat la prima intalnire sau atunci cand iesi in oras cu prietenii.

Creeaza-ti o pereche de pantofi Beautiful Bleu personalizati

Daca iti place designul pantofilor Beautiful Bleu, insa ti-ai dori o culoare mai sombra sau dimpotriva, mai puternica, atunci tot ce trebuie sa faci este sa intrii in atelierul nostru, Ana Fashion, locul in care designerii vor avea grija sa iti indeplineasca toate cerintele. Fie ca optezi  pentru piele mata, piele lacuita sau piele intoarsa, fie pentru culori precum corai, nude sau galben, noi te vom ajuta sa fii prorpiul tau designer.

Umple-ti vara de stil si poarta accesorii cu personalitate, marca Ana Fashion!

Va imbratisez,