Hello Ladies,

Iata-ma din nou in fata voastra cu una dintre cele mai frumoase vesti! Anul acesta, si in special in sezonul de vara, nu mai suntem nevoite sa renuntam la botinele care ne-au fost alaturi pe toata durata primaverii! Daca le-ai pus la pastrare in dresing-ul de acasa, atunci este timpul sa le scoti pentru a le include in noile tendinte, iar daca nu ai o astfel de pereche de incaltaminte, atunci este timpul sa profiti de oferta promotionala a saptamanii si sa iti completezi tinutele vestimentare cu botinele Very Chic!

Imi place sa imi incant clientele cu cele mai noi informatii in materie de fashion, oferindu-le sfaturi in ceea ce priveste alcatuirea outfiturilor urbane, intrucat aceasta este definitia perfecta a unei colaborari armonioase! Asadar, va propun cateva tipuri de tinute vestimentare hot pe care le puteti alcatui cu ajutorul botinelor Very Chic din colectia AnaFashion!

Botinele Very Chic pentru un outfit casual exploziv

botine very chicDragelor, botinele Very Chic sunt o piesa vestimentara de care nu va puteti lipsi in sezonul de vara, astfel ca va sfatuiesc sa le purtati cu incredere alaturi de o pereche de jeansi largi  si o camasuta de in tocmai buna pentru zielele toride de vara! Intrucat nuanta botinelor este deschisa, puteti opta pentru o pereche de blugi negri pe care sa ii accesorizati cu o geanta in acelasi ton cromatic (modelul ideal il puteti gasi in colectia de genti pe care am pregatit-o special pentru sezonul cald). De asemenea, nu uitati accesoriul must have al verii – ochelarii de soare!

Pe de alta parte insa, puteti purta atractivele botine Very Chic jucandu-va cu nuanta jensilor largi! Astfel va recomand cele mai importante culori din paleta cromatica a anului 2015 – rosu, galben sau bleu! Puteti sa creati un contrast puternic intre nuanta botinelor si cea a pantalonilor pentru a pune in valoare eleganta tocurilor pe care le purtati! Mai mult decat atat, puteti purta botinele cu o pereche de blugi rupti si o bluza asimetrica, insa in acest caz nu va recomand sa exagerati cu accesoriile suplimentare!

Botine Very Chic sunt un model de baza pentru sezonul acesta, si le puteti achizitiona la oferta promotionala pentru ca ele sa nu lipseasca din dulapiorul vostru cu incaltaminte! Doar vreti sa fiti in pas cu trendurile, nu-i asa?

All yours,

AnaFashion