Moda evolueaza, iar noi tinem pasul cu ea. Ne-am indragostit de trendurile acestui sezon si am pus la cale cea mai spectaculoasa colectie de pantofi la comanda! Stralucire, imprimeuri de efect, combinatii de culori neasteptate si, desigur, binecunoscutele calapoade de care sa te indragostesti imediat ce le probezi – astfel am putea sa descriem noile modele prezente in magazinul nostru online.

Da, avem nevoie de incaltaminte clasica, pe care sa o integram usor in orice tinuta! Dar o pereche de pantofi la comanda cu totul si cu totul spectaculosi isi gasesc usor loc in garderoba oricarei femei. Stii cum se spune: ce este frumos, si lui Dumnezeu ii place! Noi nu putem sa ne abtinem atunci cand vine vorba de incaltaminte si stim ca si tu ai aceeasi placere nevinovata. Hai sa descoperim impreuna cateva dintre modelele din colectia primavara-vara 2018!

Pantofii Desia V03

In engleza i se spune ,,mod”, in romana il pastram ca atare – stilul anilor 60’. Stilul promovat de personalitati marcante precum Yoko Ono sau Twiggy revine anul acesta. Desigur, reinventat si adus in actualitate. Acesti pantofi la comanda se remarca prin tocul arhitectural, in contrast cu forma foarte rafinata si simplista a pielii gri colorat. Ii poti purta cu un costum inspirat din vestimentatia masculina sau un deux piece format din fusta si sacou, care sa ne conduca in totalitate cu gandul la acea perioada.

pantofi la comanda

Pantofii Ellen L02

Pantofii stiletto nu se vor demoda vreodata. Mai mult, se reinventeaza de la sezon la sezon si se incapataneaza sa rasfete picioarele a milioane de femei din intreaga lume. Noii pantofi la comanda AnaFashion sunt realizati din piele metalizata aurie, iar jocul de linii schimba in totalitate regulile jocului. Tocul negru este exact detaliul de care era nevoie pentru ca intreg designul sa fie pus in evidenta. Sunt perfecti pentru o petrecere cocktail sau un eveniment la care vrei sa fii in centrul atentiei.

pantofi la comanda

Pantofii Muse L41

Previzibil sau nu, imprimeurile florale nu trebuie sa-ti lipseasca din garderoba nici sezonul acesta. Pantofii la comanda Muse L41 sunt realizati din piele intoarsa neagra cu un imprimeu floral care imita perfect o broderie realizata manual. Tocul lor este de 5 centimetri, lucru care demonstreaza inca o data ca poti fi incredibil de seducatoare chiar si cu niste kitten heels. Opteaza pentru un mix indraznet – alege un costum cu imprimeu floral si mixeaza mai multe printuri diferite, dar care sa rezulte un look spectaculos.

pantofi la comanda

Te invitam sa descoperi intreaga colectie de pantofi la comanda! Toate pozele expuse pe site sunt cu titlu de prezentare. Daca iti doresti un anumit model, dar vrei sa fie realizati dintr-un alt tip de piele sau sa aiba o alta culoare/ combinatie de culori, nu trebuie decat sa ne comunici acest lucru. Consulta catalogul de mostre de piele pe care il gasesti in pagina fiecarui produs in parte si fii propriul tau designer! Ne dorim sa te bucuri de pantofi la comanda care sa te caracterizeze 100%!