Nelipsite din garderoba oricarei femei, cizmele iti asigura o aparitie remarcabila atunci cand temperaturile sunt mai scazute. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, acestea raman in tendinte tocmai datorita verstatilitatii lor. Indiferent de lungime, trebuie neaparat sa ai macar o pereche de cizme de dama din piele pe care sa o combini cu fel si fel de tinute atragatoare. Iata cum sa porti perechea favorita in outfit-uri care te reprezinta!

Cizme de dama din piele in tinute casual

In zilele aglomerate, alege sa porti o pereche de cizme de dama din piele cu toc mai gros sau cu talpa joasa pentru a avea confort si mobilitate. Combina-le cu rochite pulover, dresuri mate, un palton maxi si o palarie care sa iti confere un look urban-chic. De asemenea, mizeaza pe imprimeuri in carouri si animal print pentru a-ti "inveseli" tinutele de iarna. La capitolul incaltaminte, incearca sa nu porti numai negru, ci opteaza pentru culori de sezon precum visiniu, maro sau verde inchis.

cizme dama piele

Cizme de dama din piele in tinute office

Tinuta de birou impune un dresscode ce trebuie respectat cu strictete, mai ales daca lucrezi in companii sau ai tangenta cu publicul. Asadar, daca vrei sa fii eleganta, insa imbracata cu mult bun-gust, fara a atrage prea mult atentia, alege sa porti cizme de dama din piele stiletto cu toc mai subtire pe care sa le combini cu fuste sau rochii pana la genunchi. Mizeaza pe culori uni, nuante neutre si calde, care sa confere un plus de rafinament look-ului tau in stil office.

cizme dama piele

Cizme de dama din piele in tinute de seara

Seara, lucrurile devin mai permisive in privinta tinutei, asa ca poti imbraca orice tip de haine doresti atat timp cat le combini cu perechea potrivita de cizme de dama din piele. Spre exemplu, o idee de tinuta ar putea fi o rochie din materiale delicate, precum catifeaua sau voalul mixata cu cizme peste genunchi din piele stretch cu toc subtire. Iti mai lipseste un clutch elegant si o haina de blana scurta si pretioasa.

cizme dama piele

Adapteaza in functie de silueta!

Nu orice pereche de cizme de dama din piele se potriveste tuturor femeilor, prin urmare incaltamintea trebuie aleasa nu numai dupa aspect, ci si dupa silueta. Spre exemplu, daca esti mai mica de inaltime si ai gambele groase, trebuie sa eviti cizmele peste genunchi fara toc si sa porti mai mult cizme cu toc inalt, in aceeasi culoare cu pantalonii pentru a crea un efect de alungire. Alege modele elastice si cat mai fine, care sa nu mareasca vizual si sa ingreuneze aspectul fizic. Dresurile mate si culorile puternice din partea superioara a corpului vor distrage atentia de la forma picioarelor. De asemenea, daca esti inalta si ai gambe foarte subtiri, moda cizmelor este mai permisiva cu tine, prin urmare poti purta atat modele de cizme de dama din piele cu toc, cat si fara toc. Poarta-le cu dresuri de culoarea pielii, rochii scurte si jeansi.

Pe site-ul nostru ti-am pregatit o colectie uimitoare de cizme de dama din piele menite sa iti puna in valoare atuurile feminine si sa iti confere eleganta, confort si mobilitate sporita. Meriti sa fii la inaltime cu AnaFashion!