Pielea naturala este mult mai rezistenta decat orice alt inlocuitor si ofera un confort mult mai mare picioarelor tale. Probabil ca ai deja un dulap plin de sandale, pantofi si balerini din piele care iti sunt de nadejde de fiecare data.

In aceeasi masura, pielea este si foarte sensibila si are nevoie de atentie si ingrijire. Inevitabil, incaltamintea se murdareste. In viata de zi cu zi nu mergem pe un podium, asa ca incidentele neplacute se afla la tot pasul. Nu stii cum sa iti cureti noua pereche de incaltaminte la comanda? Urmeaza acesti pasi simpli, mareste-i durata de viata si reda-i aspectul initial.

incaltaminte la comanda

Pasul 1: inlatura murdaria care nu s-a impregnat in material si resturile cu ajutorul unei carpe sau perii moi.

Pasul 2: pune intr-un recipient apa calduta si sapun. Folosind o carpa moale, sterge toate urmele de la exteriorul perechii de incaltaminte la comanda.

Pasul 3: dupa ce ai indepartat orice urma de murdarie, foloseste o alta carpa curata pentru a indeparta urmele de sapun. Nu incerca sa iti usuci incaltamintea cu ajutorul unei carpe. Doar tamponeaza delicat pielea pentru a absorbi excesul de apa.

Pasul 4: foloseste o solutie speciala pentru piele pentru a oferi extra protectie si extra stralucire incaltamintei la comanda. Poti sa cumperi un balsam de la magazinele de specialitate sau sa iti creezi singura propria solutie din 1/3 otet alb si 2/3 ulei din seminte de in. Aplica solutia pe piele, las-o sa actioneze aproximativ 15 minute si lustruieste cu o carpa moale pana in momentul in care pielea incepe sa straluceasca.

Pasul 5: acum este momentul sa iti usuci perechea de incaltaminte la comanda. Las-o sa se usuce natural, departe de razele directe ale soarelui sau alte surse de incalzire. O uscare fortata va afecta aspectul pielii si chiar va conduce la craparea acesteia.

pantofi la comanda

In ceea ce priveste petele, natura acestora difera de la caz la caz, iar fiecare tip de pata in parte poate fi curatata intr-un mod diferit.

Grasime sau ulei

Aplica pe pata praf de copt sau amidon de porumb. Freaca locul incet, folosind o carpa umeda. Nu le indeparta imediat, ci lasa-le sa actioneze peste noapte. Acestea au nevoie de putin mai mult timp sa absoarba uleiul. Dimineata nu mai trebuie decat sa indepartezi praful cu ajutorul unei carpe moi.

Cerneala

Imbiba un betisor de urechi in acetona si aplica pe locul cu pricina. Nu freca, pentru ca exista riscul ca cerneala sa se imprastie. La final, sterge cu o carpa umeda si lasa locul sa se usuce.

Urmele create in timpul mersului

Stii acele urme care seamana cu niste zgarieturi, dar sunt de fapt urme pe care le creezi singura in timpul mersului? Le poti curata folosind pasta de dinti. Astfel, perechea de incaltaminte la comanda va arata ca noua de fiecare data cand o vei purta.

Aspectul incaltamintei pe care o purtam poate spune foarte multe despre noi. Ofera dragoste si respect incaltamintei tale realizate la comanda si vei fi rasplatita cu intreaga atentie a celor din jurul tau.