pantofi dama piele

Indiferent de cat de greu ne-ar fi sa recunoastem, incaltamintea capata la un moment dat un miros destul de neplacut. Pe cat de normal este, pe atat de stanjenite ne simtim cand mergem undeva si trebuie sa ne descaltam. Dar picioarele noastre contin aproximativ 250.000 de glande sudoripare. In momentul in care acestea sunt blocate in incaltamintea neventilata, transpiratia si caldura creeaza un mediu propice pentru bacterii. Pentru a scapa de mirosul neplacut, trebuie sa distrugem bacteriile respective si sa le impiedicam aparitia. Citeste mai multe despre acest subiect aici: https://www.unica.ro/miros-picioare-7258 

Spre deosebire de alte tipuri de materiale, pantofii de dama din piele naturala nu pot fi curatati in masina de spalat. Solutiile pentru a elimina mirosul neplacut sunt variate. Iata care este solutia recomandata de specialistii AnaFashion.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai la indemana urmatoarele produse: spirt, vata, bucati de lemn de cedru, pudra pentru picioare, bicarbonat de sodiu, otet, produse deodorizante, pungi de plastic si un suport pe care sa iti pui pantofii de dama din piele.

Pasul 1

Imbiba vata in alcool medicinal. Curata interiorul pantofilor de dama din piele cu ajutorul acesteia.

Pasul 2

Pune bucatile de lemn de cedru in interiorul pantofilor. Acestea au rolul de a absorbi umiditatea si mirosurile. Lasa-le sa actioneze pentru cel putin 24 de ore.

Pasul 3

Presara o cantitate generoasa de pudra pentru picioare in interiorul pantofilor din piele inainte de a-i purta. Daca nu ai la indemana un astfel de produs, poti sa folosesti cu incredere pudra pentru bebelusi.

Pasul 4

Presara o cantitate mica de bicarbonat de sodiu in interiorul pantofilor si indeparteaz-o dupa 24 de ore. Trebuie sa fii atenta sa nu folosesti prea multa deoarece va afecta calitatea pielii, aceasta devenind mai fragila.

pantofi dama piele

Pasul 5

Pune otet intr-un pulverizator si aplica-l in interiorul si la exteriorul pantofilor. Repeta acest proces 10 minute mai tarziu. Ulterior, sterge-i usor cu o carpa moale.

Pasul 6

Acum este momentul sa folosesti un odorizant special pentru incaltamintea din piele naturala. Cauta o formula care este in acelasi timp si dezinfectanta si asigura-te ca pe eticheta scrie ca se poate folosi pentru acest tip de produs.

Pasul 7

Pune pantofii de dama din piele in pungi de plastic pe care le-ai depozitat peste noapte in congelator. Ulterior, scoate-i si lasa-i sa se usuce. Nu ii lasa in lumina directa a soarelui, pentru ca acest lucru poate afecta calitatea pielii. Ii poti lasa intr-o camera bine aerisita, asteptand sa se usuce natural.

Nu in ultimul rand, iti recomandam sa alternezi pantofii pentru a le oferi ocazia sa „respire”. Achizitioneaza cel putin 3 perechi pe care sa nu le porti in zile consecutive. Pana la urma, exista atat de multe modele superbe pe site-ul nostru, incat suntem siguri ca vei gasi pantofi de dama din piele pe care sa ti-i doresti in garderoba ta. Incaltamintea noastra este realizata manual in atelierele din Romania, iar preturile sunt avantajoase, avand in vedere calitatea pielii pe care o folosim, dar si atentia pe care o acordam fiecarui produs in parte. Arata-le dragoste si atentie, iar ei te vor rasplati cu o durata de viata cat mai mare.