Pantofii tai pot spune mai mult decat ti-ai putea inchipui. Pantofii tai si-au intiparit in amintire fiecare pas pe care l-ai facut si fiecare drum pe care l-ai parcurs. Au fost prezenti atunci cand ai fost fericita sau cand aveai nevoie ca cineva sa-ti asculte povestea. Au asistat la primul sarut si au vizitat zeci de cafenele unde ti-ai baut cafeaua de dimineata.

Spune-le celor din jurul tau povestea ta - alege incaltamintea facuta la comanda!

incaltaminte la comanda Daca esti o fire romantica, pasionala si visatoare, alege pantofi din piele intoarsa.Aspectul foarte fin si delicat si senzatia catifelata pe care o transmite te reprezinta 100%.

Pentru o femeie conservatoare, care stie intotdeauna ceea ce vrea si nu se abate niciodata de la planurile pe care si le face, incaltamintea la comanda realizata din piele box este o alegere rafinata si incredibil de versatila.

Daca, dimpotriva, esti senzuala si iti plac flirturile si provocarile, stim sigur ca pantofii din piele lacuita sunt dragoste la prima vedere pentru tine. Este foarte usor sa le transmiti celor din jurul tau cine esti si ce gandesti doar purtand o anumita pereche de pantofi la comanda. Pentru ca, nu-i asa, nu iti vei cumpara niciodata pantofi care nu te reprezinta.

Daca tu te simti confortabil purtant pantofi stiletto cu tocul de 10 cm, nimeni si nimic nu te va opri sa adaugi in garderoba fiecare pereche de care te simti atrasa. Bineinteles, daca ne raportam la incaltamintea realizata la comanda, probabil ca nu iti va lua mai mult de cateva minute sa-ti faci o lista cu tipurile de piele si culorile/ combinatiile de culori care iti fac cu ochiul.

O femeie nu-si cumpara pantofi din piele pentru ca are nevoie de ei, ci pentru ca si-i doreste. Isi imagineaza cum vor arata in picioarele ei si cat de mult va straluci pasind incaltata cu ei.

De ce sa nu recunoastem? Este un hobby pe care nu vom putea vreodata sa-l negam.

Mai ales cand ai la dispozitie posibilitatea de a opta pentru incaltaminte la comanda. Faci repede un inventar in gand, stabilesti ce lipseste din mica ta comoara si iti creezi singura perechea de pantofi din piele pe care ti-o doresti.

AnaFashion a pornit din pasiune pentru pantofi, pentru femeile care iubesc pantofii la fel de mult ca noi.

Pentru femeile care stiu ca nimic pe lumea aceasta nu se compara cu momentul in care incalti o pereche de pantofi din piele si constati ca ti se potrivesc de minune! Pentru femeile care apreciaza incaltamintea la comanda realizata din piele de calitate superioara.

Punem suflet in ceea ce facem, iar acest lucru se vede in rezultatul final. Produsele noastre sunt realizate 100% in Romania, de catre persoane care au mostenit arta si dragostea de a oferi viata fiecarei perechi de pantofi in parte.

Care este povestea ta? Esti pregatita sa o spui intregii lumi?