Zarurile au fost aruncate, iar tendintele pentru sezonul primavara-vara 2018 ne aduc surprize peste surprize. Colectiile de pe marile podiumuri de moda au promovat culori spectaculoase, decupaje indraznete si multa, multa inventivitate si creativitate. In ceea ce priveste incaltamintea pe care o vom purta anul acesta, este timpul sa te pregatesti sa risti si sa iesi din anonimat prin alegeri cu totul si cu totul spectaculoase. Am pregatit pentru tine un articol pe care stim ca il asteptai de multa vreme – aceste trei modele de incaltaminte la comanda sunt in trend anul acesta!

Pantofii din piele Mira

Pantofii de dama cu tocul foarte gros si varful ascutit nu sunt chiar o noutate in moda. Dar stim sigur ca fac furori de aproximativ doi ani, iar iubitoarele de moda ii considera irezistibili. In fond, calapodul foarte comod al acestui model de incaltaminte la comanda, dar si contrastul dintre toc si varf, sunt doua detalii carora cu greu le poti rezista. Punctul lor forte? Versatilitatea lor uimitoare! Ii poti purta in incredibil de multe tinute. De la outfituri minimaliste, la tinute de inspiratie barbateasca – acest tip de incaltaminte la comanda va scoate orice haine din anonimat.

pantofi la comanda

Pantofii de dama Milano

Cand au aparut pentru prima data in prezentarile de moda, au fost priviti cu suspiciune. Acum, la aproximativ doi ani de la revenirea lor spectaculoasa, pantofii de dama kitten heels sunt in topul preferintelor femeilor pasionate de moda din intreaga lume. Probabil i-ai vazut deja in nenumarate editoriale de moda, pe blogurile consumatoarelor de fashion si pretutindeni in jur. Este un model de incaltaminte la comanda foarte comod, asa ca nu ne mira faptul ca din ce in ce mai multe femei se indragostesc de aspectul lor foarte retro, dar incredibil de actual.

pantofi la comanda

Pantofii din piele Sara

Pantofii de dama cu decupaje indraznete se afla si anul acesta in atentia designerilor, iar o pereche de pantofi stiletto nu avea cum sa nu se afle pe lista noastra. Trebuie sa recunoastem, cand vine vorba de incaltaminte la comanda, pantofii stiletto ocupa un loc special in inimile noastre si ne scot din impas de fiecare data cand nu stim cu ce sa ne incaltam. De aceea, sfatul nostru este sa te inarmezi cu cat mai multe perechi, pe cat mai multe tipuri de piele si culori si sa fii intotdeauna pregatita sa stralucesti! Acest tip de incaltaminte la comanda prezinta niste decupaje foarte seducatoare, care se vor potrivi de minune la o tinuta de seara, dar culorile vibrante ii permit sa fie plasati cu usurinta si intr-o zona mai casual. Cu alte cuvinte, acesti pantofi stiletto trebuie sa se afle neaparat in garderoba oricarei femei!

pantofi la comanda

Intra pe site-ul nostru si descopera intreaga colectie de incaltaminte la comanda. Pune-ti amprenta asupra pantofilor pe care ii porti si vei avea intotdeauna o aparitie unica, demna de invidiat!