Inovare, creativitate și optimism sau la ce ne duce cu gândul 2022. La fel cum ne-am obișnuit în fiecare an, Institutul Pantone a dat tonul culorilor pentru viitor. Cu siguranță ați auzit în toate editorialele de Very Peri și futurismul care se exprimă în vivacitate și dinamică. 

Culoarea anului are la bază nuanțe reci de albastru-violet, și, totodată, este o nuanță celebrată datorită lansării în exclusivitate a culorii, ce marchează noi începuturi pentru tot ansamblul global. 


Ce înseamnă acest aspect pentru zona fashion?

O nouă reinventare pentru fiecare dintre noi. Curaj, energie și vibrații pozitive transmise în toate cuvintele posibile exprimate în culorile ce le îmbrăcăm în funcție de stil. Entuziasmul transmis în ținute, iar fericirea în mixul de nuanțe pe care le putem crea chiar din tendințele digitale. 

 

Nuanța aceasta semnifică și sfârșitul unei ere întunecate, care ne-a găsit pe toți în case și ne-a afectat în diverse forme. Echilibrul, pacea interioară, încrederea, creativitatea și calmul sunt laitmotivele acestui început de an. Și cum altfel să ne asortăm ținutele, dacă nu cu accesoriile potrivite?

 

Pantofi stiletto 

Stiletto sunt atât de clasici ca formă, încât se potrivesc de minune în contexte elegante sau chiar în abordări casual. Totul ține de stil și purtabilitatea adaptată la personalitate. Albastrul violet pentru stiletto poate fi un combo perfect cu o pereche jeansi deschiși la culoare, un tricou simplu în nuanțe neutre, iar tot peisajul acesta să fie îmbrăcat de un sacou în nuanțe matchy cu pantofii. Pentru ocaziile speciale, dinamica surprinde o pereche de stiletto Very Peri sexy pe picior cu o rochie în tonuri reci ce respiră primăvara prin vivacitate.

pantofi-piele

Genți, plicuri și rucsacuri

Accesoriile outfiturilor care pun în lumină la pièce de résistance sunt nelipsitele genți. Forme clasice, geometrice sau cu motive jucăușe indică subtil personalitatea șarmantă a stilului tău. Și desigur, dacă îți dorești o abordare fresh în ton cu anul viitorului, încearcă Very Peri la comandă. Ne place să fim actuale și considerăm că tendințele sunt o revelație frumoasă a evoluției în modă. Pentru gusturi urbane poți opta pentru rucsacuri încăpătoare. Și cum sezoanele care merită celebrate cu un strop de strălucire, plicurile încă merită afișate la petrecerile cu artificii. 

genti-la-comanda

Cizmele Stiletto și cizmele din piele naturală

Cu siguranță ai rochii și fuste mini, midii, plisate sau de tip ghiocel, în nuanțe neutre, deschise sau închise, pe care le armonizezi în funcție de starea de spirit. Atât în sezonul rece, cât și în sezonul primăvăratic, poți opta pentru cizme. Bineînțeles, acestea nu se demodează niciodată, ci sunt un accesoriu perfect pentru a-ți crea ținute chic. În funcție de lungimea ținutelor și picioarelor tale, poți alege din gama de cizme stiletto sau cizme din piele naturală. Avantajul e că nuanța o alegi chiar tu, iar încălțămintea se face pe comandă, doar pentru tine. 

 

oxford-piele

Garderoba pregătită, pantofii adăugați în coș, gențile inventariate și spor la cumpărături! Poartă în continuare cromatica ce te reprezintă și încearcă ingenios să îți încurajezi imaginația să atingă cotele maxime. Aruncă o privire pe site, vezi ce îți place și comandă doar pentru tine accesoriile pe care nu le găsești la nimeni.