sandale-la-comanda

Cele mai frumoase momente din viețile noastre merită celebrate în rochii sofisticate, tocuri și bijuterii strălucitoare. Multe femei optează pentru o rochie lungă de mireasă și aparent pantofii par un element superficial, deloc semnificativ. Însă, trebuie să spargem gheața cu acest stereotip și să spunem că nu este așa. Mai ales că în momentul în care realizezi acest aspect, o să te pună pe gânduri și îți vei da seama cât de greu o să fie până când achiziționezi perechea ideală de pantofi.

De cele mai multe ori, după nuntă, pantofii de mireasă rămân obiect de muzeu în dulap și se alege praful de ei. Nu e nevoie să fie pusă eticheta miresei pe ei, ci doar memorați și reinterpretați în diverse ținute. Până a ajunge la acel nivel, trebuie de ținut minte că pantofii au rol major în alegerea ținutei. Însă, întrebarea cea mai grea este: Cum îți dai seama care tip de pantof este cel mai potrivit pentru ziua nunții?

Definește-ți stilul de mireasă


Este puțin probabil să îți cumperi rochia de mireasă din același loc de unde îți cumperi și pantofii. Pentru a avea o coerență fermă în ceea ce privește stilul tău general de mireasă, trebuie să știi ce îți place să porți, cât de bine te simți în ceea ce porți și cât de bine te reprezintă toată această imagine. Practic, trebuie sa te definești din punct de vedere al identității vizuale. Unitar să te armonizezi ca personaj în raport cu ținuta completă. Dacă îți dorești un aspect mai vintage sau mai retro, ține minte ca perechea de pantofi să fie în concordanță cu epoca. Trebuie să acorzi o atenție deosebită tuturor detaliilor, de la materialul rochiei, până la tocul și materialul pantofilor.

pantofi-de-mireasa

Găsește-ți mai întâi rochia

Ai găsit pantofii mai întâi, dar rochia nu? Mai așteaptă puțin! S-ar putea să nu se potrivească cu ceea ce găsești. Vrei ca pantofii să fie sincronizați ideal cu rochia de mireasă, începând de la stil, culoare și până la fiecare detaliu legat de bijuterii și lungime. Acest detaliu este extrem de important mai ales în momentul în care optezi pentru o rochie scurtă, unde încălțămintea este în centrul atenției. Pantofii adaugă un ansamblu de eleganță, nuanțare, glam, fantezie întregii ținute. Fii atentă la lungimea rochiei ca punct de referință.

Începe și documentează-te unde găsești pantofi de mireasă

Știm că rochiile de mireasă sunt prioritare, însă încearcă să cercetezi în tandem pe site-urile de vânzări cu amănuntul. Mergi în magazine și probează, cere modele online, curierul vine rapid la tine și alege ce îți place, chiar pe comandă. Pe Ana Fashion găsești o gamă super faină de modele din care poți alege, exclusiv pentru tine și fără să le mai aibă nimeni. Îți faci rochia, iar între timp poți să îți faci modelul tău unicat.

Nu te speria să încerci culori excentrice

 

În ziua cea mare a nunții, porți ce vrei tu. E despre legarea destinelor cu persoana iubită, moment în care sărbătoriți farmecul lucrurilor care vă unește. Ca orice altă ocazie de stil pe care o iei pentru ziua ta cea mare, culoarea pantofilor va depinde de ce fel de mireasă ești. Miresele clasice și tradiționale vor fi probabil atrase de tonuri alb curat, șampanie, fildeș și nude. Dacă ești mai curajoasă cu extravaganțe aparte, nu-ți fie teamă să ieși cu capul din afara cutiei. Dacă vrei să intensifici nuanțele, ia în considerare bijuteriile. Adaugă puțin sclipici sau elemente care accesorizează ținuta și cu siguranță vor atrage atenția. Poți varia de la nuanțe de albastru pal, corai sau roz pastel până la nuanțe regale profunde.

 

Prioritizează confortul

 

Concentrează-te pe stil, dar dacă știi că picioarele tale nu suportă pantofii pentru mult timp, atunci ce rost are să îi mai ai? Primul lucru de care trebuie să ții cont este înălțimea călcâiului. Cu cât călcâiul este mai mare, cu atât presiunea este mai mare asupra picioarelor tale. Un toc cu înălțime joasă până la mijlocie sau chiar un toc mai gros, te vor menține în picioare și dansezi mult mai confortabil. Să iei în considerare și lățimea, mai ales dacă ai picioarele înguste sau late. Există perechi de pantofi care au șireturi sau catarame ce te ajută la reglarea lățimii.

 

Pentru un aspect perfect lustruit, nu aștepta până în ultimul moment. Nu uita să alegi înțelept perechea de pantofi. Alege cu toc bloc, stiletto sau plat sensibil, dar nu uita să optezi întotdeauna pentru confort. Pentru un look impresionant de mireasă, apelează cu încredere la Ana Fashion și vei avea parte de o experiență minunată, până la cele mai mici detalii, cu pantofi făcuți la comandă doar pentru tine. Enjoy it!