Hello Ladies,

Revin astazi cu noi informatii in materie de accesorii catchy pentru completarea tinutelor noastre vestimentare! Nu este vorba nici despre pantofi, nici despre ochelari si nici despre bijuterii, ci despre faimoasele genti care au fost supuse unei reinventari binevenite in moda feminina a anului 2015! Inspirate din aerul anilor ’70, gentile rucsac au captat cele mai renumite catwalk-uri ale faimoaselor case de moda internationale!

Noile tendinte in moda au facut ca rucsacul sa devina un accesoriu must have in atentia fashionistelor, el fiind tranformat dintr-un accesoriu cu aer grunge - sport, intr-un accesoriu feminin chic disponibil sa ofere o nota feminina oricareia dintre noi! Daca planuiti ca in acest sezon sa oferiti garderobei voastre un refresh, descoperiti in cele ce urmeaza doua modele de genti rucsac pe care vi le recomand cu mare incredere in vara lui 2015!

Geanta rucsac cu imprimeu Croco

geanta rucsacGeanta este accesoriul fara de care orice tinuta feminina va fi incompleta, insa din cand in cand este necesar ca noi sa rasfoim putin revista tendintelor actuale pentru a ne asigura ca ne regasim in tendintele anului! Vara aceasta vom renunta la tipul de geanta clasica in detrimentul gentilor rucsac, iar un model in voga verii este modelul cu imprimeu Croco. De un rosu atractiv si senzual, poseta rucsac Croco incita curiozitatea celor din jur, aceasta nuanta fiind cea care defineste pasiunea inflacarata a oricarei femei! Incapatoare si usor de accesorizat tinutei vestimentare, geanta rucsac Croco poate fi purtata atat pe umar, cat si in mana, intrucat dispune de bareta si lant cu sistem detasabil in doar cateva clipe!

Imprimeul din piele de reptile fascineaza orice fashionista, iar geanta rucsac Croco cu siguranta va scoate orice tinuta vestimentara  din anonimat!

Geanta rucsac cu franjuri – un comeback puternic al modei anilor ‘90

geanta rucsac cu franjuriAccesoriile tinutelor sportive au spus adio salilor de fitness, decizand ca este momentul sa isi faca aparitia pe cele mai inalte catwalk-uri ale modei feminine. Rucsacul a fost reinventat prin creativitatea designerilor, iar astazi el este prezent in tinutele doamnelor care opteaza pentru femininatea exclusivista! Astazi, va propun acest model de rucsac, intrucat atat nuanta, cat si franjurile se preteaza de minune unei tinute casual alcatuite dintr-o pereche de jeansi taiati sau unei tinute office, business-casual alcatuite din rochite cu accente glam! Si, pentru ca vara si-a intrat cu adevarat in drepturi, iar reinventarea rucsacului ofera acum o nota feminina tinutelor vestimentare, puteti opta pentru a purta geanta rucsac cu franjuri fie impreuna cu o pereche de sandale catchy, fie cu o pereche de platforme fancy.

Cele doua modele de geanta tip rucsac pot fi comandate in orice nuanta si tip de piele, astfel va pun la dispozitie o paleta cromatica variata de unde va puteti alege culorile care va scot in valoare personalitatea si stilul. In ceea ce priveste materialul din care este creata geanta rucsac, puteti opta pentru orice tip de pielea naturala!

All yours,

AnaFashion!