Hello ladies,

Astazi, mi-am propus sa va incant cu un subiect despre modul in care ne putem accesoriza tinutele vestimentare pentru a fi in tendintele anului 2015. Pe langa faptul ca trebuie sa ne alegem cu grija pantofii si hainutele pe care le vom integra in garderoba noastra de sezon, este recomandat sa facem acelasi lucru si in ceea ce priveste accesoriile de care nu ne putem lipsi nicioadata – si anume, gentile!

Ei bine, gentile sunt cele care ne ajuta sa oferim o nota catchy tinutelor vestimentare, pentru ca oricat de frumoasa ar fi
rochita pe care o purtam sau oricat de elegant ar fi outfitul creat, ele vor fi incomplete fara aceste accesorii rafinate. Mai mult decat atat, geanta este accesoriul vestimentar care nu se va demoda niciodata, asa ca o puteti purta cu incredere pentru stilul casual, elegant, office sau business! Insa, tineti cont sunt tendintele in moda; iar in acest sens va recomand cateva modele de genti pe care le puteti purta in perioada urmatoare!

Geanta Naomi – unul dintre accesoriile vestimentare pentru vara lui 2015

geanta naomiPersonal, atunci cand imi aleg geanta pentru a o asorta unui tip de tinuta vestimentara am grija ca ea sa se incadreze in tendinte! Aceasta este o recomandare a designerilor, iar eu o folosesc la randul meu pentru a va oferi o imagine clara asupra modului in care trebuie sa va creati tinuta vestimentara chic. In acest sens, va propun geanta Naomi, un accesoriu elegant si gratios pe care il puteti purta in cadrul unor tinute vestimentare casual sau office! Daca vreti un sfat, eu as alege sa o port alaturi de o pereche de pantaloni office negri si o camasa alba. Evident, sacoul negru nu poate lipsi din peisaj, iar nuanta pantofilor trebuie sa fie in acelasi ton cu cea a gentutei Naomi.

Galbenul este culoarea aflata in paleta cromatica a anului 2015, asa ca a purta geanta Naomi va fi un element cheie pentru a obtine un outfit in tendinte! Geanta Naomi din piele naturala este incapatoare, are o textura delicata, iar daca va doriti sa o aveti in garderoba voastra, o puteti achizitiona de aici.

geanta cu franjuriGeanta cu franjuri – un accesoriu must-have!


Franjurile sunt din ce in ce mai prezente astazi in topurile modei! Mie imi place sa le port pentru ca imi ofera ocazia de a scoate orice tinuta vestimentara din anonimat! Astfel, va propun geanta AnaFashion verde din piele perforata si franjuri, pe care o consider unul dintre accesoriile must-have! Personal, optez pentru a completa o tinuta vestimentara casual cu acest model, astfel ca va sfatuiesc sa optati pentru o pereche de skinny jeans si o bluzita in nuante neutre.

In ceea ce priveste incaltamintea, puteti opta pentru o pereche de balerini din piele balerininaturala verde Sofi pe care ii poti regasi aici.

P.S. Daca va doriti sa fiti in pas cu moda, puteti consulta colectia de genti pe care am creat-o special pentru eleganta si rafinamentul vostru!

Cele mai bune ganduri,

AnaFashion