Hello ladies,

Cat de fashion va simtiti in aceasta saptamana? Probabil ca toate, ca si mine de altfel, va bucurati de faptul ca vara a decis sa ne incante mai repede cu prezenta sa, astfel incat este oportuna reinoirea garderobelor cu cele mai chic piese! Astazi va propun sa vorbim despre una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre, pantofii stiletto!

Ei bine, cred ca pantofii nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare, ei fiind placerea nevinovata a oricareia dintre noi! Cei care mi-au captivat atentia inca de anul trecut sunt pantofii stiletto, perechile care m-au ajutat in permanenta sa imi pun in valoare eleganta si rafinamentul. M-au convins sa ii port cu incredere inca din prima clipa in care i-am descoperit. Ii consider a fi accesoriile vestimentare versatile pe care le pot folosi pentru a obtine cateva tipuri de outfituri moderne si elegante pe care vi le voi prezenta in cele ce urmeaza.  

Pentru ca imi doresc ca moda sa faca parte din viata voastra, intrucat iti poate defini atitudinea si pozitia sociala, iata care este modelul de pantofi stiletto pe care il propun pentru trendul saptamanii!

Pantofii stiletto Animal Fashion Print – tendinta chic a saptamanii!

pantofi stiletto animal printDupa cum v-am marturisit, sunt o mare fana a pantofilor stiletto, iar faptul ca ei se regasesc in tendintele ale lunii mai, imi
ofera placerea de a va prezenta cel mai ravnit model al saptamanii – pantofii stiletto Fashion Print! Secretul unei prezente feminine elegante, pline de gratie si rafinament este, fara doar si poate, in tinuta vestimentara pe care o poarta si care ii induce in permaneta cele mai placate sentimente!

Din experienta pe care o am in domeniul modei, va pot marturisi ca tinuta vestimentara is your image! Asadar, in continuare va propun cateva out-fituri chic care vor pune in valoare eleganta pantofilor stiletto Fashion Print din colectia AnaFashion 2015!  

Idei de tinute vestimentare pentru pantofii stiletto din trendul saptamanii!

tinuta vestimentaraEste timpul ca outfitul casual sa fie o prioritate pentru noi in aceasta perioada, mai ales ca el va adopta o tenta eleganta daca va fi accesorizat cu o pereche de pantofi stiletto Animal Print! Va recomand sa combinati o pereche de skinny jeans in nuante bleu cu o bluza larga monocromatica, iar pe acestea sa le accesorizati cu o pereche de pantofi stiletto Animal Print! Pe langa faptul ca o sa fiti stilate datorita elegantei pe care o ofera pielea naturala din care sunt confectionati acesti stilettos, veti fi la inaltime pe toata durata zilei. Pantofii pe care i-am propus in trendul saptamanii sunt extrem de comozi, au tocul stabil, iar acest lucru nu va poate face decat sa pasiti cu incredere oriunde veti merge!

Accesoriile le consider a fi cele care fac tinuta vestimentara mai catchy, astfel ca va recomandat sa accesorizati perechea de pantofi stiletto Animal Fashion Print cu o geanta maro si ochelarii de soare, elementele care va vor oferi o atitudine
misterioasa, plina de farmec si senzualitate! A sta pe tocurile stiletto vara aceasta nu este o recomandare, ci o necesitate, iar modelul de pantofi pe care le-am incadrat in topul fashion trend il puteti gasi aici.

Dar ce spuneti despre o tinuta vestimentara office? Suna bine, nu-i asa? Mai ales daca activam in zona business sau daca tinuta office stilettone petrecem mai mult timp la birou, este musai sa ne integram in aceasta tematica cu eleganta si delicatete.

Ei bine, pantofii stiletto Animal Print va ofera acel nivel de rafinament la care aspirati de mult timp, iar simplitatea si delicatetea sunt transmise prin intermediul celorlalte piese vestimentare precum cele din imaginea alaturata.

Astfel, se va crea mixul perfect de care aveti nevoie pentru a  pune in evidenta gratia unei prezente feminine demna de admirat!

Acum, ca ati aflat mai multe lucruri despre pantofii stiletto si despre modul in care ii puteti purta, sper ca veti fi incantate de recomandarile mele si veti gasi curajul de a va simti zi de zi FASHIONABLE!

P.S. Pantofii sunt si vor ramane eterna noastra dragoste, asa ca nu le refuzati prezenta in garderobele voastre!

All yours,

AnaFashion!