pantofi dama piele

Oricat de greu pare sa fii intotdeauna eleganta, nu poti sa gasesti scuze atunci cand vine vorba de purtarea unor pantofi de dama din piele. In acest context, scuzele nu exista, caci orice iubitoare de moda si-ar dori sa poarte mai des incaltaminte cu personalitate care sa o aduca cu un pas mai aproape de succes. Sa recunoastem ca iubim pantofii si ca vanam colectiile noi din magazine ca pe cea mai delicioasa prada, insa modelele unicat, create la comanda sunt cele in fata carora e imposibil sa rezistam. Avem stiluri diferite, insa cu toate stim sa apreciem calitatea si bunul gust pe care il reflecta o pereche de pantofi de dama din piele. Ce-ar fi sa ii purtam mai des? Insa nu oricum, ci cu rochii vaporoase si gingase, caci de asta suntem femei! Iata cateva dintre propuneri!

Imprimeuri florale delicate

Pentru zilele in care vrei sa fii gratioasa si sa inunzi locurile in care mergi cu tonuri vibrante de la care nu iti mai poti lua ochii, rochiile cu imprimeuri florale reprezinta alegerea ideala. In combinatie cu o pereche de pantofi dama piele, acestea vor deveni o bijuterie pe pielea ta. Alege incaltaminte in nuante neutre pentru a lasa rochia sa straluceasca sau poarta pantofi de dama din piele intr-o culoare care se regaseste in imprimeul ales. Imagineaza-ti cum vei arata intr-o rochie neagra cu imprimeuri florale voluminoase in nuante amestecate de roz, rosu si oranj si o pereche de pantofi de dama din piele magenta, un accesoriu tentant in fata caruia nu ai cum sa rezisti!

pantofi dama piele

Fantezie de pasteluri

Suave si romantice, pastelurile sunt culorile dulci care te trimit cu gandul la un peisaj de vara cu cer senin, soare si vata de zahar. Poarta rochii midi in nuante pudrate de roz, bleu, lila sau verde-menta si mizeaza pe materiale fine si rafinate, precum matasea, voalul si tulle-ul. De data aceasta, lasa pantofii sa straluceasca, asa ca alege pantofi de dama din piele in tonuri vibrante de roz, rosu, verde si albastru sau opteaza pe stralucirea de diamant a argintiului. Si nu uita, zambetul e singurul accesoriu de care ai ai nevoie!

Mai mult nude

Probabil ai stat mult timp departe de nuante calde de bej si nude de teama ca vei avea un look sters. Insa cu o pereche de pantofi de dama din piele tinuta ta isi va schimba aspectul in totalitate. Renunta la combinatiile conservatoare si ofera-le pantofilor rolul principal. Alege animal print pentru zilele in care te simti o femeie rebela sau mizeaza pe eleganta negrului atunci cand vine vorba de ocazii speciale. Nici rosu nu e o optiune rea, mai ales daca alegi sa porti rochii vaporoase midi si stiletto cu toc subtire, un mix desprins din paginile revistelor de moda. Totul tine de gusturile tale in materie de incaltaminte si de modul in care alegi ca aceasta sa te puna in valoare.

pantofi dama piele

Asadar, a venit timpul sa fii femeie si sa emani eleganta prin toti porii. Descopera colectia noastra impresionanta de pantofi de dama din piele si ofera-ti sansa sa pasesti la inaltime!