ghete dama piele

Necunoscute sunt caile modei. Indiferent de temperatura de afara, trebuie sa recunoastem ca ghetele de dama din piele sunt un must in garderoba oricarei femei. Desigur, este bine stiut ca pielea naturala reactioneaza diferit fata de cea ecologica la anumiti factori de mediu, iar cel mai important este ca nu permite picioarelor noastre sa transpire. De aceea, o astfel de achizitie este mai mult decat profitabila, avand in vedere ca poti sa porti ghete de dama din piele din ianurie pana in… ianuarie. Mai mult decat atat, sa nu uitam cat de usor le poti integra in diferite zone stilistice si confortul maxim pe care ni-l ofera. Nu exista nicio indoiala – le iubim si nu am putea sa spunem vreodata ca avem prea multe.

Cea mai noua colectie de ghete de dama din piele este exact ceea ce ai nevoie pentru aceasta toamna. Noile tendinte sunt surprinzatoare, iar specialistii AnaFashion au surprins pentru tine cele mai hot motive ale sezonului. Iata care sunt modelele cheie.

ghete dama piele

Sezonul acesta ai sansa sa adopti un look care sa-ti aduca intreaga atentie a celor din jur: animal print din cap si pana in picioare. Iar o pereche de ghete de dama cu un astfel de imprimeu este o alegere mai mult decat inspirata. Poti alege aceasta piele croco sau sa mergi pe o zona mai extravaganta, precum este imprimeul leopard. Completeaza look-ul cu o pereche de pantaloni din imitatie de piele, o helanca neagra si un palton cu imprimeu zebra sau leopard. Si cum accesoriile scot intotdeauna din anonimat orice tinuta, alege manusi din piele si o pereche de ochelari cu rama metalica.

ghete dama piele

Sezonul acesta se poarta incaltamintea stilizata, cu tocuri deosebite sau decupaje non-conformiste. Alege o astfel de pereche de ghete de dama din piele si sigur vei primi numai cuvinte de admiratie pentru noua ta achizitie. Cum sa le porti? Alege o fusta lunga cu imprimeu tartan, o camasa cu umerii supradimensionati si o bereta. Arunca pe umeri un cojoc care sa complementeze nuanta fustei si ai obtinut o tinuta deosebit de chic.

ghete dama piele

Cat de placut este sa adoptam stiluri extravagante, trebuie sa recunoastem ca nu putem sa ne lipsim de piesele vestimentare si incaltamintea basic. Iar o astfel de pereche de ghete de dama din piele se afla pe aceasta lista. O poti purta atat cu rochii si fuste, cat si cu pantaloni conici, de costum sau culottes. Bineinteles, modelul este un clasic in viata, dar ai posibilitatea sa-i oferi un aer deosebit prin alegerea de piele pe care o faci. Totul sta la latitudinea ta.

ghete de dama piele

Incheiem lista cu un model extrem de deosebit datorita sireturilor ce ajung pana in varf si al talpii destul de groase. O idee de tinuta in care poti integra aceasta pereche de ghete de dama din piele? Alege o salopeta camel de inspiratie military, leaga in talie o centura masiva si arunca pe umeri un palton supradimensionat. Voila! Esti pregatita sa incepi o noua zi, indiferent ca mergi la munca sau la facultate.

Descopera cea mai noua colectie de ghete de dama din piele marca AnaFashion si paseste in sezonul toamna/iarna 2018-2019 cu stil.