ghete dama piele

 

Combinatia dintre jeansi si ghete de dama din piele este mai mult decat perfecta. Indiferent de sezonul la care te raportezi, poti sa obtii un outfit de efect fara sa depui foarte mult efort. In plus, te vei simti extrem de confortabil fara sa trebuiasca sa faci sacrificii in ceea ce priveste stilul. Cu toate acestea, foarte multe femei cred ca poti sa integrezi aceasta combinatie doar in tinute casual, fara insa sa ia in calcul cat de multe modele de blugi si bocanci exista deopotriva. In ziua de azi poti sa porti o astfel de tinuta si la locul de munca, in club sau chiar intr-o abordare mai feminina.

Secretul consta in a invata cum sa porti corect ghete de dama de piele cu jeansi. Primul lucru pe care trebuie sa-l retii este ca pantalonul nu trebuie sa acopere niciodata incaltamintea. De aceea, va trebui sa optezi pentru blugi trei sferturi sau slim fit. In al doilea rand, trebuie sa intelegi particularitatea fiecarui croi in parte si sa alegi cea mai potrivita incaltaminte. Iata cateva dintre cele mai populare combinatii.

ghete dama piele

Blugi slim fit si ghete de dama din piele masive

Nu poti gresi cu un look atat de usor de obtinut. Orice femeie ar trebui sa aiba in garderoba personala o pereche de jeansi slim fit si o pereche de bocanci masivi, cu talpa groasa si detalii precum catarame, tinte sau multe sireturi. O astfel de combinatie avantajeaza orice silueta, deoarece pantalonul se muleaza perfect pe picior, iar ghetele vor crea impresia ca picioarele tale sunt mult mai subtiri. Adauga pe umeri un palton supradimensionat sau cu un croi masculin pentru a exista un echilibru in tinuta.

ghete dama piele

Blugi rupti si ghete de dama din piele cu varful ascutit

Unu lucru este sigur: blugii rupti nu se vor demoda prea curand. Pune-i in evidenta cu ajutorul unor ghete cu varful ascutit. Alege un model cu tivul intors sau, dimpotriva, fara tiv, dar cu marginile inegal taiate si franjurate. Adauga o maleta si un sacou cu imprimeu de zebra, negru sau intr-o nuanta pamantie. Vei obtine o tinuta pe care o poti purta cu usurinta atunci cand iei cafeaua cu prietenele, la birou sau chiar la un eveniment cu tematica cocktail.

ghete dama piele

Jeansi negri si ghete de dama din piele negre

Negrul predomina in garderoba ta? Inseamna ca ai cu siguranta si o pereche de blugi negri. Poarta-i cu ghete de dama din piele in aceeasi non-culoare si vei obtine o tinuta foarte sofisticata. Vei mai avea nevoie de o jacheta de piele sau o haina de blana si o palarie de tip fedora. Este o tinuta cu care vei obtine fara nicio indoiala atentia celor din jurul tau.

ghete dama piele

Mom jeans si ghete iesite din comun

Acest tip de jeansi au intrat puternic in moda si probabil ca nu vor iesi prea curand. Cu toate acestea, este necesar sa stii cum sa-i porti ca sa-i scoti din anonimat si sa nu arati ca alte sute de fete care ii poarta. Alege ghete de dama din piele care sa aduca acel ceva de care ai nevoie. Glitter, imprimeuri sau culori puternice – este alegerea ta ce aer vrei sa-i aduci tinutei. Adauga un tricou cu un mesaj amuzant sau un imprimeu de efect.