Timpul trece, trendurile vin si pleaca. Acum cativa ani, daca aveai pantofi si poseta din acelasi tip de piele si de aceeasi culoare, demonstrai ca esti o persoana instarita, care isi cumpara pentru fiecare pereche de incaltaminte si o geanta care sa se asorteze perfect. In ziua de azi, aceasta practica nu este doar extrem de demodata, ci a devenit o regula nescrisa de stil absolut ,,interzisa”. Traim in 2018, iar inventivitatea noastra trebuie sa fie exploatata la maxim. Asortam din punct de vedere stilistic, dar nu si coloristic sau chiar ne permitem sa luam o geanta care nu are nicio legatura cu pantofii alesi.

Moda timpului prezent se bazeaza pe imprevizibil, asa ca simte-te libera sa experimentezi si chiar sa gresesti. Greselile ne ajuta sa evoluam, pe cand un stil prea curat este intotdeauna plictisitor. Iata cateva dintre sugestiile stilistilor AnaFashion si cu ce poseta iti recomandam sa asortezi 3 perechi de pantofi la comanda din ultima noastra colectie.

Poarta pantofi cu toc si rucsacuri

De cate ori te-ai gandit sa asortezi pantofii cu toc cu un rucsac? Stilistii AnaFashion au ales o pereche de pantofi la comanda cu tocul gros si varful ascutit, realizati din piele intoarsa, pe care este imprimata o ploaie de stele. Toate aceste detalii, alaturi de bareta peste glezna, plaseaza pantofii Star intr-o zona casual usor de abordat. Desigur, ii poti purta cu o geanta clasica sau poti aduce un strop de neprevazut in tinuta cu ajutorul unui rucsac. Mergi pana la capat si alege un costum de inspiratie barbateasca, un tricou cu un mesaj amuzant si ochelari semiluna. In cazul in care esti adepta culorilor, poti alege orice alt tip de piele care iti face cu ochiul, pe orice alta culoare sau combinatie de culori.

pantofi la comandagenti piele





Vedetele sezonului primavara-vara 2018

Nu mai este nici un secret – ultravioletul este culoarea vedeta a acestui sezon, iar pastelurile vin sa completeze tabloul de primavara-vara. Alege o pereche de pantofi stiletto violet si asorteaza-i cu o geanta din piele intr-o nuanta de roz prafuit. Este o combinatie care transmite foarte mult romantism si mult bun gust. Mai ai nevoie doar de o rochie foarte vaporoasa, care sa sustina aceasta estetica si o pereche de ochelari de inspiratie retro. Daca nu esti adepta pastelurilor, acesti pantofi la comanda arata foarte bine combinati cu o geanta in culori puternice, precum galben, verde sau oranj. Tot secretul sta in a alege hainele potrivite, care sa realizeze legatura dintre piesele pe care le porti.

Pantofi la comanda AnaFashiongenti piele






Metalic babe

Anul acesta se poarta in continuare nuantele metalice si da, este permis sa asortezi auriu cu argintiu sau sa adopti diferite nuante metalizate in aceeasi tinuta. Alege pantofii cu toc gros si varf ascutit AnaFashion si asorteaza-i cu o geanta dintr-o piele metalizata. Contrastul dintre varful din piele intoarsa si pielea metalizata arata incredibil de bine si este si foarte versatila. Alege o salopeta din catifea, pune-ti pe cap un turban, alege o pereche de ochelari cat eyes si poti iesi oriunde iti doresti.

pantofi la comandagenti piele