Hello Ladies,

Astazi nu vom vorbi despre noi, ci despre cei cu care ne unim destinul, cu care ne petrecem tipul liber, cu care locuim sub acelasi acoperis sau poate cu care formam o armonioasa familie. Trebuie sa recunoastem faptul ca, in general, domnii nu sunt pasionati de moda si, mai mult decat atat, in aria lor de interese nu prea intra noutatile despre fashion, tendinte si tot ceea ce trebuie sa poarte pentru a fi o prezenta masculina chic. De aceea ne au pe noi, cele mai infocate fashioniste care nu accepta nici in ruptul capului ca tendintele actuale sa nu atinga dulapiorul de incaltaminte al partenerilor lor! Daca ei isi doresc sa aiba alaturi o femeie eleganta si rafinata din punct de vedere estetic, noi ne dorim sa avem alaturi un barbat cu un puternic simt al masculinitatii, o caracteristica exprimata, de regula, si prin vestimentatie. Nu trebuie sa ne lasam domnii neatinsi de tendintele anului 2015, asadar  le vom alcatui cele mai chic tinute vestimentare pentru a ne bucura de prezenta lor masculina autentica, eleganta si stilata.

Pantofii barbatesti din piele intoarsa – simbolul tinutelor vestimentare masculine autentice!

pantofi barbatiSa ne aducem aminte de prima intalnire romantica… ce piesa din vestimentatia lui ne-a atras atentia? De regula, incaltamintea este prima supusa observatiilor riguroase, iar daca aceasta nu arata deloc bine, cu siguranta prima impresie nu va fi deloc buna. Pantofii unui barbat pot spune foarte multe despre personalitatea sa, fiind cei care reprezinta cartea deschisa a propriei identitati.

Cine nu va intoarce capul dupa un cuplu extrem de fashionable? Cine nu va va acorda o nota maxima de popularitate? Ei bine, femeile cunosc multe despre moda, cum si ce se poarta, care sunt trucurile pentru a face dintr-o simpla tinuta vestimentara o aparitie “wow” si, mai ales, ele au inceput sa se informeze despre ceea ce ar trebui sa poarte partenerii lor!

In acest sezon, simbolul tinutelor vestimentare cu o puternica nota a masculinitatii sunt pantofii barbatesti din piele intoarsa, cu design simplu, insa cu o puternica tenta cromatica puternica, perfecta pentru a scoate partenerul tau din anonimat! O tinuta vestimentara masculina perfecta pentru o iesire romantica poate fi alcatuita dintr-o pereche de pantaloni skinny negri, o camasa casual slim fit care va scoate in evidenta liniile atractive ale corpului si perechea de pantofi din piele intoarsa in nuante de rosu!  Camasa va avea un design simplu si o nuanta monocromatica, astfel ca va fi perfecta pentru a intra in concordonata cu perechea de incaltaminte aleasa! 

Acest model de pantofi este foarte comod, practic si versatil, astfel ca poate completa o tinuta vestimentara office, casual sau casual-business. Asadar, doamnelor, partenerii vostri trebuie sa tina pasul cu moda, iar daca acest lucru nu poate fi realizat din cauza lipsei de timp pentru a merge la shopping ( o scuza pe care o veti auzi la tot pasul), alegeti sa le completati chiar voi dulapiorul de incaltaminte cu una dintre perechile de pantofi barbatesti din tendintele actuale regasite in noua colectie.

Partenerii vostri au nevoie de o mana de ajutor in alcatuirea tinutelor vestimentare, asa ca nu ezitati sa le faceti cunostinta cu noile tendinte ale anului 2015!

All yours,

Anafashion.