Pătrunde glorios în noaptea dintre ani cu o ținută stylish și o pereche de pantofi pretențioasă. Revelionul cere încălțăminte sofisticată, freze exotice și make up extravagant. Chiar și dacă petreci noaptea de 31 decembrie în casă.

Ținutele festive necesită perechea potrivită de pantofi pentru a reuși să strălucești ca pe ringul de dans, sub o minge disco. Sună glamourous de retro, nu-i așa? Ține cont de simplul fapt că pantofii statement vor fi întotdeauna un must-have în garderobă. Și nu, nu sugerăm că trebuie să ai o pereche de încălțăminte prețioasă, pentru că nu la asta ne referim. Meriți să ai o pereche de pantofi luxoasă, deoarece niciodată nu vei ști când va trebui sclipești.

De la stilul casual, la stilul vintage, poți alege încălțămintea care te face să te simți confortabil, la înălțime și se potrivește cu personalitatea ta. Și cum fiecare look necesită perechea ideală de pantofi, îți recomandăm sugestii potrivite fiecărui stil vestimentar. Ești pregătită să cucerești Anul Nou cum se cuvine?

Stiletto pentru stilul clasic


Niciodată demodat, veșnic la curent, întotdeauna atrăgător. Rămâi în zona safe, dar ieși în evidență cu detaliile care te fac să te simți provocatoare și confortabilă. Little black dress poate fi accesorizată cu o serie de bijuterii discrete, culori țipătoare și elegante. La pièce de résistance sunt perechea de pantofi stiletto. Stilul clasic este reprezentat de haine de calitate cu croieli simple, bine definite și aproape fără printuri. Un minimalism permanent al modei, am zice. În noaptea de Revelion permite-ți să porți stiletto glitter, argintiu sau chiar lucios.

pantofi-piele

Oxford pentru urban, confort și dans

 

Sigur că nu toate perechile de pantofi trebuie să aibă toc. Stilul urban abordează un ritm de viață dinamic, este influențat de diversitatea de culturi, este ușor de personalizat și nu ține cont de reguli. Îndrăzneala face ca bizarul să fie cool în acest context. Chiar, dacă e Revelionul, nu trebuie să ții cont de regulile societății. Păstrează-ți cutumele, mergi pe încredere și urmează-ți vibe-ul stilului propriu. Îmbină cum vrei culorile cu imprimeurile, piesele cu elemente diferite și alege pantofii oxford. Dansează până dimineață, închină un pahar de șampanie și rămâi la fel de mișto.

 

pantofi-piele

Cizme de dragul vremurilor retro

 

Nostalgic sau nu, stilul retro rămâne în atenția preocupărilor curajoase, armonizate perfect simetric și flexibile în mișcare. Tendințe trecute, dar permise, din anii ‘60 încoace, se aliniază ideal cu tine dacă ești o amatoare de ultra-feminin. Fusta mini, tăieturile geometrice, materialele sintetice și rochiile în A se asortează de minune în sezonul trecerii dintre ani, cu cizmele din piele naturală. În cinstea autenticității de a purta încălțămintea așa cum merită ea și dorinței de inovare a modei. 

cizme-la-comanda

Retro sau nu, casual sau romantic, indiferent de stilul vestimentar în care te regăsești, cu siguranță pe Ana Fashion descoperi perechea ideală de pantofi pe care ți-o doreai de mult timp. Cu sau fără jumătăți de măsură, cu o gamă diversificată de mostre și modele iconice. 

Închină un pahar în cinstea acestui an și la un an cât mai minunat în cele ce urmează! Și nu uita, de perechea de încălțăminte preferată cu care să intri în 2022.